Menu

Auto rulate 

   

Bentley a dezvăluit Bentayga Speed

Producătorul britanic de automobile a oferit primele imagini și informații oficiale cu noua versiune a SUV-ului de lux.



Bentayga Speed reprezintă cea mai puternică versiune a primului SUV marca Bentley și va fi expus în cadrul Salonului Auto de la Geneva. Noutățile estetice exterioare constau în tentele fumurii de pe grilaje, faruri și stopuri, însemnele cromate “Speed” de pe portierele față și jantele din aliaj de 22 inch, cu design în 10 spițe.

Interiorul este echipat cu tapițerie din Alcantara cu schemă nouă de culori și cu insigna “Speed” pe bord, în direcția pasagerului.

 

Sub capotă se va regăsi același motor de 6.0 litri în 12 cilindri oferit pe versiunea de top la lansare, însă cu o serie de modificări ce îi oferă un plus de 26 cai putere. Astfel, Bentley Bentayga Speed dispune de 626 cai putere și un cuplu maxim de 900 Nm, pentru o accelerație de la 0 la 100 km/h în 3.9 secunde și o viteză maximă de 306 km/h.



Lista modificărilor tehnice este completată de noul mod Sport, ce oferă SUV-ului o agilitate sporită, prin modificarea parametrilor motorului, sistemului de evacuare și ai sistemul inteligent Bentley Dynamic Ride pe 48 de volți.

phone Telefon vanzari: 0742100875

 

Auto Rulate Expozitiei nr 2 - Program: L-V: 08:00 - 17:30

Bd-ul. Expozitiei, nr.2 sector 1, Bucuresti, Romania

Auto rulate

Autorulate este unul dintre cele mai mari parcuri auto din Bucuresti. Aici veti gasi numai masini rulate ce au avut pana acum doar un singur proprietar.

Istoric cunoscut

Masinile noastre sunt verificate cu atentie inainte de a fi expuse la vanzare, astfel incat sa corespunda din toate punctele de vedere. Istoricul lor este cunoscut, putand fi usor verificat, intrucat sunt insotite de caietul service ce atesta ca reviziile sunt facute la timp, in service autorizat. In plus, oferim o garantie de 12 luni pentru fiecare vehicul cumparat din parcul nostru.

Log In or Register