Menu

Auto rulate 

   

Mercedes a dezvăluit GLC Coupe facelift

Producătorul german de automobile a oferit primele imagini și informații oficiale cu noua versiune a SUV-ului compact.

Noua versiune Mercedes GLC Coupe se va deosebi de actualul model prin intermediul blocurilor optice cu design nou, bării frontale cu prize de ventilație modificate, și jantele din aliaj de 19 inch, pentru versiunile cu pachet AMG.

Partea din spate va fi dotată cu o bară de protecție ce va integra elemente noi, precum difuzorul de aer și terminațiile sistemului de evacuare.

Noutățile interioare constau în volanul multifuncțional, sistemul de infotainment și instrumentele de bord, toate cu un aspect îmbunătățit, în comparație cele ale actualului model. Sistemul de infotainment va fi oferit cu un ecran tactil de 10.3 sau 12.3 inch și sistemul de operare MBUX, preluat de pe noua generație a Clasei A.

Pe lista tehnologiilor interioare trebuie menționată funcția ‘Energising Comfort Control’, care ajustează poziția scanului, temperatura sistemului de climatizare și iluminatul interior, în funcție de dispoziția șoferului.

Din punct de vedere al motorizărilor, GLC Coupe facelift va fi disponibil în 5 versiuni: 2 pe benzină și 3 diesel. În prima categorie se vor regăsi GLC 200, cu motor de 1.5 litri și un sistem electric de 48V, ce oferă 192 cp și 320 Nm, și GLC 300, propulsat de o unitate de 2.0 litri și sistem electric de 48V, cu 254 cp și 370 Nm.

Lista variantelor pe diesel este deschisă de GLC 200d, oferit alături de un motor de 1.6 litri twin-turbo cu 158 cp și 360 Nm, continuă cu GLC 220d, ce este propulsat de o unitate de 2.0 litri cu 189 cp și 400 Nm, și GLC 300d oferită cu același motor dar care oferă 238 că și 500 Nm.

phone Telefon vanzari: 0742100875

 

Auto Rulate Expozitiei nr 2 - Program: L-V: 08:00 - 17:30

Bd-ul. Expozitiei, nr.2 sector 1, Bucuresti, Romania

Auto rulate

Autorulate este unul dintre cele mai mari parcuri auto din Bucuresti. Aici veti gasi numai masini rulate ce au avut pana acum doar un singur proprietar.

Istoric cunoscut

Masinile noastre sunt verificate cu atentie inainte de a fi expuse la vanzare, astfel incat sa corespunda din toate punctele de vedere. Istoricul lor este cunoscut, putand fi usor verificat, intrucat sunt insotite de caietul service ce atesta ca reviziile sunt facute la timp, in service autorizat. In plus, oferim o garantie de 12 luni pentru fiecare vehicul cumparat din parcul nostru.

Log In or Register