Menu

Auto rulate 

   

Toyota a dezvăluit Proace City

Producătorul japonez de automobile a oferit primele imagini și informații oficiale cu noua utilitară compactă.

2020 toyota proace city 2

Proace City este bazată pe platforma tehnică dezvoltată de PSA, platformă care a stat la baza modelelor Peugeot Partner, Citroen Berlingo și Opel Combo.

Utilitara compactă va fi disponibilă în două versiuni de lungime, de 4.4 și 4.7 metri, și trei caroserii panel van, crew cab van și passenger van. Proace City va dispune de spații de depozitare de 3.3 și 4.3 metri cubi, iar versiunea pentru transportul pasagerilor, Proace City, va putea fi configurată cu cinci sau șapte scaune.

2020 toyota proace city 3

Proace City va dispune de opțiunea Smart Cargo, ce constă în rabatarea scaunului pasagerului și deschiderea trapei din peretele despărțitor, oferind o lungime de depozitare de 3.1 sau 3.4 metri, în funcție de versiunea aleasă.

Noua utilitară va avea o capacitate de încărcare de o tonă și va fi propulsată de motoare diesel și pe benzină cu puteri cuprinse între 74 și 128 cai. Puterea va fi transmisă la sol prin intermediul cutiilor manuale cu cinci sau șase trepte, sau a celei automate cu opt rapoarte.

2020 toyota proace city 4

Proace City va dispune de sistemele de sigurață de evitare a impactului frontal, recunoaștere a semnelor de circulație, menținere a benzii de rulare, cruise control și cel de detectare a oboselii șoferului. Viitoarea utilitară de la Toyota va fi lansată luna aceasta în cadrul Salonului Auto de la Birmingham și va fi oferită spre vânzare la începutul anului viitor.

phone Cristi: 0742100875

 

Auto Rulate Expozitiei nr 2 - Program: L-V: 8-17:30, S: 10-14

Bd-ul. Expozitiei, nr.2 sector 1, Bucuresti, Romania

Auto rulate

Autorulate este unul dintre cele mai mari parcuri auto din Bucuresti. Aici veti gasi numai masini rulate ce au avut pana acum doar un singur proprietar.

Istoric cunoscut

Masinile noastre sunt verificate cu atentie inainte de a fi expuse la vanzare, astfel incat sa corespunda din toate punctele de vedere. Istoricul lor este cunoscut, putand fi usor verificat, intrucat sunt insotite de caietul service ce atesta ca reviziile sunt facute la timp, in service autorizat. In plus, oferim o garantie de 12 luni pentru fiecare vehicul cumparat din parcul nostru.

Log In or Register