Menu

Auto rulate 

   

Hyundai a dezvăluit Ioniq facelift

Producătorul coreean de automobile a oferit primele imagini și informații oficiale cu noua versiune a hatchback-ului compact.

2019 hyundai ioniq 2

Ioniq facelift se va diferenția de vechiul model prin intermediul bărilor de protecție față-spate restilizate, al blocurilor optice și al stopurilor noi, ambele cu tehnologie LED, dar și prin intermediul jantelor din aliaj de 15 sau 17 inch pentru versiunea hibridă, și 16 inch pentru plug in și electrică.

Interiorul va beneficia de patru tapițerii din piele, roșie, neagră și două nuanțe de gri, pentru versiunile hibride și electrice, și tapițerie nuanța Electric Shadow pentru versiunea electrică. Printre noutățile interioare mai întâlnim bordul restilizat, butoanele cu design nou pentru sistemul de climatizare, lumina ambientală și sistemul de infotainment cu ecran de 10.25 inch.

2019 hyundai ioniq 3

Ioniq facelift este dotat cu sistemul Blue Link, ce permite utilizatorilor să verifice nivelul de încărcare al bateriei, să pornească sau să oprească mașina și să blocheze sau deblocheze ușile, toate prin intermediul unei aplicații pentru telefon.

Modelele hibride și plug in vor fi propulsate de un motor de 1.6 litri pe benzină, cuplat la un motor electric, pentru o putere de 139 cp și 265 Nm. Ioniq poate atinge viteze de până la 120 km/h doar cu ajutorul motorului electric iar autonomia electrică a versiunii plug in este de 50 km, grație acumulatorului de 8.9 kWh.

2019 hyundai ioniq 4

Hyundai Ioniq EV va dispune de un motor electric de 134 cp și 295 Nm, alimentat de un pachet de acumulatori de 38.3 kWH, ce asigură o autonomie de aproximativ 300 km. Grație sistemului de recuperare a energiei la frânare, Ioniq EV va putea fi condus cu o singură pedală, frânarea realizându-se automat la ridicarea piciorului de pe pedala de accelerație.

 

phone Cristi: 0742100875

 

Auto Rulate Expozitiei nr 2 - Program: L-V: 8-17:30, S: 10-14

Bd-ul. Expozitiei, nr.2 sector 1, Bucuresti, Romania

Auto rulate

Autorulate este unul dintre cele mai mari parcuri auto din Bucuresti. Aici veti gasi numai masini rulate ce au avut pana acum doar un singur proprietar.

Istoric cunoscut

Masinile noastre sunt verificate cu atentie inainte de a fi expuse la vanzare, astfel incat sa corespunda din toate punctele de vedere. Istoricul lor este cunoscut, putand fi usor verificat, intrucat sunt insotite de caietul service ce atesta ca reviziile sunt facute la timp, in service autorizat. In plus, oferim o garantie de 12 luni pentru fiecare vehicul cumparat din parcul nostru.

Log In or Register