Menu

Auto rulate 

   

MS-RT a dezvăluit propria versiune a lui Transit Connect

Tunerul britanic de automobile a oferit primele imagini și informații oficiale cu versiunea modificată a utilitarei Ford.

2019 ms rt transit connect 2

Din punct de vedere estetic, Transit Connect MS-RT se diferențiază de modelul de serie prin intermediul bării de protecție cu difuzor de aer și al grilei radiatorului, în partea din față, prin pragurile laterale și jantele din aliaj de 18 inch OZ Racing, pe care sunt montate anvelope Michelin, în părțile laterale, iar posteriorul dispune de bară de protecție modificată, cu difuzor de aer, sistem de evacuare cu patru țevi de eșapament și spoiler pentru plafon.

2019 ms rt transit connect 3

Opțional, Transit Connect MS-RT poate fi dotat cu jante din aliaj de culoarea bronzului și terminații de culoare neagră pentru eșapament.

Pentru interior, tunerul britanic a pregătit tapițerie din piele Nappa combinată cu piele din căprioară, volan cu finisaj din fibră de carbon, spațiu de încărcare cu iluminare LED, cameră retrovizoare, uși de încărcare pe ambele părți și sistem de infotainment cu soft special.

2019 ms rt transit connect 4

Propulsia va fi în continuare asigurată de motorul diesel EcoBlue de 1.5 litri, ce produce 118 cp și 270 Nm, împreună cu transmisia manuală sau automată, cu șase trepte de viteză.

 

phone Cristi: 0742100875

 

Auto Rulate Expozitiei nr 2 - Program: L-V: 8-17:30, S: 10-14

Bd-ul. Expozitiei, nr.2 sector 1, Bucuresti, Romania

Auto rulate

Autorulate este unul dintre cele mai mari parcuri auto din Bucuresti. Aici veti gasi numai masini rulate ce au avut pana acum doar un singur proprietar.

Istoric cunoscut

Masinile noastre sunt verificate cu atentie inainte de a fi expuse la vanzare, astfel incat sa corespunda din toate punctele de vedere. Istoricul lor este cunoscut, putand fi usor verificat, intrucat sunt insotite de caietul service ce atesta ca reviziile sunt facute la timp, in service autorizat. In plus, oferim o garantie de 12 luni pentru fiecare vehicul cumparat din parcul nostru.

Log In or Register