Menu

Auto rulate 

   

Suzuki a dezvăluit Swift Sport Katana

Producătorul japonez de automobile a oferit primele imagini și informații oficiale cu versiunea specială a subcompactei sportive.

2019 suzuki swift katana 2

Swift Sport Katana este inspirat de către motocicleta lansată în 1981 de către același producător, Suzuki Katana, și va fi disponibil într-o serie limitată de 30 de unități. 15 modele vor fi disponibile în nuanța Silver Gray și 15 în Super Black Pearl, fiecare model fiind inscripționat cu numărul de la 1 la 30.

Ediția limitată va fi echipată cu șasiu HKS Hipermax MAX IV GT și suspensie adaptivă, precum și cu un sistem de evacuare sport cu terminații cromate.

Versiunea specială Katana se va diferenția de Swift Sport prin intermediul grilei frontale cu accente de culoare roșie, și logo Katana, iar interiorul va fi dotat cu tapițerie din piele și volan sport personalizat.

2019 suzuki swift katana 3

Sub capotă se va regăsi motorul pe benzină Boosterjet de 1.4 litri, ce dezvoltă 140 cp și 230 Nm, cuplat la cutia manuală în șase trepte de viteză.

 

phone Cristi: 0742100875

 

Auto Rulate Expozitiei nr 2 - Program: L-V: 8-17:30, S: 10-14

Bd-ul. Expozitiei, nr.2 sector 1, Bucuresti, Romania

Auto rulate

Autorulate este unul dintre cele mai mari parcuri auto din Bucuresti. Aici veti gasi numai masini rulate ce au avut pana acum doar un singur proprietar.

Istoric cunoscut

Masinile noastre sunt verificate cu atentie inainte de a fi expuse la vanzare, astfel incat sa corespunda din toate punctele de vedere. Istoricul lor este cunoscut, putand fi usor verificat, intrucat sunt insotite de caietul service ce atesta ca reviziile sunt facute la timp, in service autorizat. In plus, oferim o garantie de 12 luni pentru fiecare vehicul cumparat din parcul nostru.

Log In or Register