Menu

Auto rulate 

   

Ford a dezvăluit Focus ST Estate

Producătorul american de automobile a oferit primele imagini și informații oficiale cu versiunea sportivă a lui Focus Estate.

2019 ford focus st estate 2

Focus ST Estate se deosebește de modelul din care derivă prin intermediul grilei frontale cu design tip fagure, prizele de ventilație de dimensiuni generoase din cadrul bării de protecție, și accentele de culoare gri.

Părțile laterale dispun de jante din aliaj cu design în zece spițe iar în spate întâlnim bara de protecție restilizată, cu difuzor de aer și sistem de evacuare cu eșapament dublu.

Focus ST Estate va putea fi achiziționat împreună cu unitatea pe benzină de 2.3 litri EcoBoost, ce produce 276 cp la 5 500 rpm și 420 Nm începând cu 3 000 rpm. Puterea va fi transmisă la sol prin intermediul roților din față și a cutiei manuale cu șase viteze sau a celei automate cu șapte rapoarte.

2019 ford focus st estate 3

Pentru cei ce optează pentru un motor diesel, va fi disponibil EcoBlue-ul de 2.0 litri ce oferă 187 cp la 3 500 rpm și 400 Nm, de la 2 000 rpm, alături de aceleași cutii de viteze.

Ambele versiuni vor beneficia de diferențial electronic cu lunecare limitată, suspensie independentă spate cu amortizoare adaptive și direcție asistată electronic.

phone Cristi: 0742100875

 

Auto Rulate Expozitiei nr 2 - Program: L-V: 8-17:30, S: 10-14

Bd-ul. Expozitiei, nr.2 sector 1, Bucuresti, Romania

Auto rulate

Autorulate este unul dintre cele mai mari parcuri auto din Bucuresti. Aici veti gasi numai masini rulate ce au avut pana acum doar un singur proprietar.

Istoric cunoscut

Masinile noastre sunt verificate cu atentie inainte de a fi expuse la vanzare, astfel incat sa corespunda din toate punctele de vedere. Istoricul lor este cunoscut, putand fi usor verificat, intrucat sunt insotite de caietul service ce atesta ca reviziile sunt facute la timp, in service autorizat. In plus, oferim o garantie de 12 luni pentru fiecare vehicul cumparat din parcul nostru.

Log In or Register