Menu

Auto rulate 

   

Urus ST-X va beneficia de o versiune de serie

Conceptul bazat pe primul SUV al producătorului italian de automobile va sta la baza unui model destinat competițiilor.

2019 lamborghini urus st x 2

Urus ST-X se deosebește de versiunea de serie prin intermediul caroseriei nuanța Mantis Green, iar în partea frontală prin capota din fibră de carbon cu prize de ventilație, pentru o mai bună răcire a motorului, și grila frontală simplificată ce permite o ventilație mai bună.

Design-ul lateral denotă sportivitate prin jantele din aliaj de 21 inch, cu prindere într-un singur punct și anvelope Pirelli special concepute pentru acest model, dar și prin sistemul de evacuare cu eșapamente laterale și terminașii hexagonale.

2019 lamborghini urus st x 3

Ajungem și la partea din spate a conceptului Urus ST-X unde observăm stopurile cu nuanță închisă, noul spoiler pentru partea superioară a hayonului și restilizarea bării de protecție.

Propulsia este asigurată de același motor V8 biturbo ce dezvoltă 650 de CP și 850 Nm, transmiși la sol prin intermediul sistemului de tracțiune integrală. Însă Urus ST-X este mai rapid decât versiunea de serie, grație scăderii cu 25% din greutate, dar și mai abil pe teren accidentat, având o gardă la sol mai mare, în comparație cu modelul din care derivă.

2019 lamborghini urus st x 4

Siguranța pe circuitul de curse este asigurată de cușca de protecţie integrată și sistemul de protecție în caz de incendiu.

Viitorul model, bazat pe Urus ST-X, va participa la o competiție ce se va desfășura atât pe circuite de curse cât și pe circuite off-road.

phone Cristi: 0742100875

 

Auto Rulate Expozitiei nr 2 - Program: L-V: 8-17:30, S: 10-14

Bd-ul. Expozitiei, nr.2 sector 1, Bucuresti, Romania

Auto rulate

Autorulate este unul dintre cele mai mari parcuri auto din Bucuresti. Aici veti gasi numai masini rulate ce au avut pana acum doar un singur proprietar.

Istoric cunoscut

Masinile noastre sunt verificate cu atentie inainte de a fi expuse la vanzare, astfel incat sa corespunda din toate punctele de vedere. Istoricul lor este cunoscut, putand fi usor verificat, intrucat sunt insotite de caietul service ce atesta ca reviziile sunt facute la timp, in service autorizat. In plus, oferim o garantie de 12 luni pentru fiecare vehicul cumparat din parcul nostru.

Log In or Register