Menu

Auto rulate 

   

Skoda a dezvăluit Superb Scout

Producătorul ceh de automobile a oferit primele imagini și informații oficiale cu versiunea off-road a modelului din segmentul F.

2020 skoda superb scout 1

Skoda a lansat pentru prima dată o versiune off-road a modelului Superb și va fi oferită spre vânzare începând cu finalul acestui an. Superb Scout, la fel ca restul modelelor din aceeași gamă, va fi echipată cu elemente de protecție din plastic dur pentru caroserie, scuturi de protecție pentru dedesubtul mașinii și suspensie cu gardă la sol mărită.

Superb Scout va fi echipat cu jante din aliaj de 18 inch iar gama de culori exterioare va include nuanța Metallic Tangerine Orange.

2020 skoda superb scout 2

Interiorul va beneficia de scaune frontale încălzite, tapițerie cu modele diferite față de cele ale modelului din care drivă și elemente decorative din lemn pentru bord. Opțional, Superb Scout va putea fi dotat cu tapițerie din Alcantara, hayon cu deschidere electrică și pachetul pentru dormit, cu tetiere de dimensiuni mari și pătură.

Sub capotă se va găsi dieselul de 2.0 litri ce produce 188 cp și 400 Nm, sau unitatea pe benzină cu aceeași capacitate cilindrică, ce dezvoltă 268 cp și 350 Nm, ambele cuplate la sistemul de tracțiune intregraglă și transmisia automată cu șapte rapoarte.

2020 skoda superb scout 3

Sistemul Drive Mode Select va beneficia de un mod off-road, iar opțional se va putea alege șasiul și amortizoarele adaptive.

 

phone Cristi: 0742100875

 

Auto Rulate Expozitiei nr 2 - Program: L-V: 8-17:30, S: 10-14

Bd-ul. Expozitiei, nr.2 sector 1, Bucuresti, Romania

Auto rulate

Autorulate este unul dintre cele mai mari parcuri auto din Bucuresti. Aici veti gasi numai masini rulate ce au avut pana acum doar un singur proprietar.

Istoric cunoscut

Masinile noastre sunt verificate cu atentie inainte de a fi expuse la vanzare, astfel incat sa corespunda din toate punctele de vedere. Istoricul lor este cunoscut, putand fi usor verificat, intrucat sunt insotite de caietul service ce atesta ca reviziile sunt facute la timp, in service autorizat. In plus, oferim o garantie de 12 luni pentru fiecare vehicul cumparat din parcul nostru.

Log In or Register