Menu

Auto rulate 

   

BMW a dezvăluit X1 facelift

Producătorul german de automobile a oferit primele imagini și informații oficiale cu noua versiune a crossoverului premium.

2019 bmw x1 facelift 2

BMW X1 facelift a primit o serie de îmbunătățiri estetice inspirate de cele mai noi modele ale producătorului bavarez. Gama de culori pentru caroserie a primit trei nuanțe noi, Storm Bay metalic, Jucaro Beige și Misano Blue metalic. Noua grila frontală este similară cu cea de pe cea mai nouă versiune a seriei 1 iar luminile de zi orizontale sunt integrate în prizele de ventilație de pe bara frontală.

X1 facelift dispune de blocuri optice redesenate, ce pot fi dotate cu tehnologie LED, iar în părțile laterale putem observa noile jante de aliaj, cu spițe în formă de Y, și dimensiunea de 18 sau 19 inch.

2019 bmw x1 facelift 3

Noutățile interioare constau în tapițeria din piele Dakota, cu inserții din același material pentru panourile ușilor și partea inferioară a bordului, covorașe cu cusături contrastante, un selector nou pentru cutia de viteze, sistem de infotainment cu ecran de 8.8 inch și lumini laterale cu LED-uri în două tonuri, ce proiectează pe asfalt imaginea „X1” atunci când maşina este deblocată.

2019 bmw x1 facelift 4

X1 facelift va fi propulsat de același motoare regăsite pe actualul model, însă va dispune și de o versiune hibridă, X1 xDrive 25e, ce va avea o autonomie electrică de 50 km și emisii de CO2 în modul hibrid de doar 43g/km.

phone Cristi: 0742100875

 

Auto Rulate Expozitiei nr 2 - Program: L-V: 8-17:30, S: 10-14

Bd-ul. Expozitiei, nr.2 sector 1, Bucuresti, Romania

Auto rulate

Autorulate este unul dintre cele mai mari parcuri auto din Bucuresti. Aici veti gasi numai masini rulate ce au avut pana acum doar un singur proprietar.

Istoric cunoscut

Masinile noastre sunt verificate cu atentie inainte de a fi expuse la vanzare, astfel incat sa corespunda din toate punctele de vedere. Istoricul lor este cunoscut, putand fi usor verificat, intrucat sunt insotite de caietul service ce atesta ca reviziile sunt facute la timp, in service autorizat. In plus, oferim o garantie de 12 luni pentru fiecare vehicul cumparat din parcul nostru.

Log In or Register