Menu

Auto rulate 

   

Renault a dezvăluit Koleos Facelift

Producătorul francez de automobile a oferit primele imagini și informații oficiale cu noua versiune a SUV-ului compact.

2019 renault koleos facelift 2

Koleos facelift se va diferenția de actualul model prin intermediul grilei frontale mai proeminente, elementelor decorative cromate și a blocurilor optice ușor restilizate. Noua versiune a SUV-ului compact va putea fi echipată cu jante din aliaj de 18 sau 19 inch, iar pe lista culorilor pentru caroserie a fost adăugată nuanța Vintage Red.

Interiorul va primi scaune noi, cu tetiere extensibile și sisteme de ventilație sau încălzire, iar opțional funcție de masaj.

2019 renault koleos facelift 3

Noutățile de sub capotă constau în disponibilitatea a două unități diesel, dotate cu sistem selectiv de reductie catalitică (SCR). Primul este dci-ul de 1.8 litri ce produce 150 cp, disponibil cu tracțiune față și consum mediu de 5.4 litri la suta de kilometri. Koleos facelift va mai putea fi achiziționat împreună cu motorul de 2.0 litri și 190 cp, ce poate fi cuplat la transmisia automată și tracțiunea integrală.

2019 renault koleos facelift 4

Viitorul Koleos va beneficia de sisteme de siguranță precum blocurile optice adaptive cu tehnologie LED, avertizarea la părăsirea benzii de mers, avertizarea la prezența unei mașini în unghiurile moarte, cel de recunoaștere a semnelor de circulație și de detectare al gradului de oboseala al soferului.

 

phone Cristi: 0742100875

 

Auto Rulate Expozitiei nr 2 - Program: L-V: 8-17:30, S: 10-14

Bd-ul. Expozitiei, nr.2 sector 1, Bucuresti, Romania

Auto rulate

Autorulate este unul dintre cele mai mari parcuri auto din Bucuresti. Aici veti gasi numai masini rulate ce au avut pana acum doar un singur proprietar.

Istoric cunoscut

Masinile noastre sunt verificate cu atentie inainte de a fi expuse la vanzare, astfel incat sa corespunda din toate punctele de vedere. Istoricul lor este cunoscut, putand fi usor verificat, intrucat sunt insotite de caietul service ce atesta ca reviziile sunt facute la timp, in service autorizat. In plus, oferim o garantie de 12 luni pentru fiecare vehicul cumparat din parcul nostru.

Log In or Register