Menu

Auto rulate 

   

Mazda a oferit detalii noi despre motorul SkyActiv-X

Producătorul japonez de automobile a oferit detalii suplimentare referitoare la motorul cu tehnologie de aprindere prin compresie controlată cu scânteie.

2019 mazda skyactiv x 1

Noul motor pe benzină produs de Mazda realizează aprinderea amestecului de combustibil și aer prin intermediul presiunii produse de piston, exact ca în cazul propulsoarelor diesel. Acest tip de aprindere are loc atunci când unitatea SkyActiv-X este utilizată în parametri medii.

În momentul în care este foarte solicitată, unitatea pe benzină utilizează sistemul Spark Controlled Compression Ignition, tehnologie de aprindere prin compresie controlată cu scânteie, trecerea de la un tip de aprindere la altul realizându-se automat.

Astfel, noul motor de 2.0 litri în patru cilindri, produce 178 cp și 224 Nm, la un consum de 5.4 litri la suta de kilometri și emisii de CO2 de doar 96g/km. Consumul scăzut de combustibil se datorează, de asemenea, și sistemului hibrid de 24V, ce recuperează energia electrică produsă de frâna de motor, și o utilizează pentru acționarea unui motor electric cuplat la propulsorul termic.

Motorul SkyActiv-X va fi disponibil din toamnă pe modelul Mazda 3, împreună cu transmisie manuală sau automată, ambele cu șase trepte de viteză.

 

 

phone Telefon vanzari: 0742100875

 

Auto Rulate Expozitiei nr 2 - Program: L-V: 08:00 - 17:30

Bd-ul. Expozitiei, nr.2 sector 1, Bucuresti, Romania

Auto rulate

Autorulate este unul dintre cele mai mari parcuri auto din Bucuresti. Aici veti gasi numai masini rulate ce au avut pana acum doar un singur proprietar.

Istoric cunoscut

Masinile noastre sunt verificate cu atentie inainte de a fi expuse la vanzare, astfel incat sa corespunda din toate punctele de vedere. Istoricul lor este cunoscut, putand fi usor verificat, intrucat sunt insotite de caietul service ce atesta ca reviziile sunt facute la timp, in service autorizat. In plus, oferim o garantie de 12 luni pentru fiecare vehicul cumparat din parcul nostru.

Log In or Register