Menu

Auto rulate 

   

Mercedes va lansa ediții speciale ale Clasei G

Producătorul german de automobile a oferit primele imagini și informații oficiale cu edițiile speciale G400d, G500 și G63.

2019 mercedes clasa g stronger than time 2

Cele trei ediții speciale ale Clasei G poartă denumirea de Stronger Than Time și marchează 40 de ani de la lansarea SUV-ului de clasă medie. G400d și G500 Stronger Than Time beneficiază de kit exterior AMG, cu bară de protecție restilizată, elemente decorative din inox pentru pragurile laterale, treapte și carcasa roții de rezervă, jante din aliaj de 20 inch și lumini laterale ce proiectează logo-ul Stronger Than Time pe asfalt.

2019 mercedes clasa g stronger than time 3

Edițiile speciale G400d și G500 dispun de blocuri optice cu tehnologie LED, iar interiorul poate fi personalizat în trei stiluri, piele Nappa de culoare neagră cu broderie aurie și elemente decorative din lemn de frasin negru; piele Macchiato Beige și Yacht Blue cu elemente decorative din lemn Sen maro; sau Macchiato Beige, Lounge Red și elemente decorative piano black.

G63 Stronger Than Time se diferențiază de modelul de serie prin intermediul grilei frontale cu finisaj de culoare neagră, finisaj regăsit și pe trepte, carcasa roatei de rezervă, praguri, carcasa oglinzilor laterale și bările de protecție față-spate.

2019 mercedes clasa g stronger than time 4

Design-ul exterior este completat de jantele din aliaj de 22 inch cu finisaj negru, iar interiorul dispune de tapițerie din piele Nappa în două nuanțe și elemente decorative din fibră de carbon.

phone Cristi: 0742100875

 

Auto Rulate Expozitiei nr 2 - Program: L-V: 8-17:30, S: 10-14

Bd-ul. Expozitiei, nr.2 sector 1, Bucuresti, Romania

Log In or Register