Menu

Auto rulate 

   

Lexus a dezvăluit noul GX

Producătorul japonez de automobile a oferit primele imagini și informații oficiale cu a treia generație a SUV-ului de mari dimensiuni.

2020 lexus gx 2

Lexus GX pentru 2020 dispune de o grilă frontală restilizată, blocuri optice cu tehnologie LED iar paleta de culori pentru caroserie a fost extinsă cu trei nuanțe.

Aspectul exterior poate fi îmbunătățit cu ajutorul pachetului opțional Sport Design, disponibil pentru versiunile de echipare Premium și Luxury, ce aduce în plus accesorii decorative pentru partea inferioară a bării de protecție față, elemente decorative pentru carcasele oglinzilor, jante din aliaj de 19 inch, stopuri modificate și finisaj de culoare neagră pentru terminațiile eșapamentului.

2020 lexus gx 3

Versiunea Luxury va mai putea fi echipată cu pachetul opțional Off-Road, ce include camere cu vedere la 360 de grade, sistem de răcire pentru transmisie, protecție pentru rezervorul de combustibil și funcție Multi-Terrain Select, ce optimizează sistemul de tracțiune în funcție de suprafața de rulare.

2020 lexus gx 4

Propulsia va fi asigurată în continuare de motorul V8 de 4.6 litri, ce dezvoltă 300 cp și 446 Nm, transmiși la sol prin intermediul cutiei automate cu șase trepte și transmisia integrală cu diferențial cu alunecare limitată Torsen.

 

phone Telefon vanzari: 0742100875

 

Auto Rulate Expozitiei nr 2 - Program: L-V: 08:00 - 17:30

Bd-ul. Expozitiei, nr.2 sector 1, Bucuresti, Romania

Auto rulate

Autorulate este unul dintre cele mai mari parcuri auto din Bucuresti. Aici veti gasi numai masini rulate ce au avut pana acum doar un singur proprietar.

Istoric cunoscut

Masinile noastre sunt verificate cu atentie inainte de a fi expuse la vanzare, astfel incat sa corespunda din toate punctele de vedere. Istoricul lor este cunoscut, putand fi usor verificat, intrucat sunt insotite de caietul service ce atesta ca reviziile sunt facute la timp, in service autorizat. In plus, oferim o garantie de 12 luni pentru fiecare vehicul cumparat din parcul nostru.

Log In or Register