Menu

Auto rulate 

   

Audi a dezvăluit SQ8 TDI

Producătorul german de automobile a oferit primele imagini și informații oficiale cu versiunea diesel de înaltă performanță a SUV-ului Q8.

2019 audi sq8 tdi 2

SQ8 TDI se diferențiază de modelele de bază prin intermediul kitului pentru caroserie cu aspect agresiv, difuzorului de aer posterior, sistemului de evacuare cu patru țevi de eșapament și jantele din aliaj de 21 inch, în spatele cărora se poate vedea sistemul de frânare de înaltă performanță, cu etriere de culoare roșie.

Habitaclul dispune de scaune sport cu tapițerie Alcantara, pedale din inox, instrumente de bord digitale și două ecrane tactile, unul montat în bord și al doilea pe consola centrală, ce permit controlul sistemului de climatizare și a celui de infotainment, cu compatibilitate Amazon Alexa, Android Auto și Apple CarPlay.

2019 audi sq8 tdi 3

Audi SQ8 este propulsat de o unitate diesel V8 de 4.0 litri, cu două turbocompresoare integrate în blocul motor. Turbocompresorul mic funcționează până la 2.200 rpm, apoi intră în funcțiune compresorul mai mare. Unitatea diesel mai dispune și de un compresor electric, ce ajută la un demaraj mai rapid la plecarea de pe loc, acesta fiind alimentat de acumulatorul de 48 de Volți, al sistemului hibrid.

Astfel, unitatea V8 produce 430 cp și 900 Nm, transmiși la sol prin intermediul cutiei automate cu opt trepte și sistemul de tracțiune integrală. SQ8 TDI prinde suta de kilometri în numai 4.8 secunde și are o viteză maximă limitată la 250 km/h.

2019 audi sq8 tdi 4

Lista modificărilor tehnice este completată de suspensia pneumatică adaptivă și funcția Drive Select.

 

phone Cristi: 0742100875

 

Auto Rulate Expozitiei nr 2 - Program: L-V: 8-17:30, S: 10-14

Bd-ul. Expozitiei, nr.2 sector 1, Bucuresti, Romania

Log In or Register