Menu

Auto rulate 

   

Mini a dezvăluit MINI Electric

Producătorul britanic de automobile a oferit primele imagini și informații oficiale cu prima versiune electrică a hatchback-ului în trei uși.

2019 mini electric 2

MINI Electric se va deosebi de modelul din care derivă prin intermediul bării de protecție față modificată pentru o mai bună protecție a pietonilor, cea posterioară, ce nu mai încorporează țeava de eșapament, grila frontală specifică modelelor electrice și garda la sol mai înaltă cu 15 mm.

2019 mini electric 3

Interiorul beneficiază de frână de mână electrică, elemente decorative de culoare galbenă, instrumente de bord digitale și sistem de infotainment cu ecran de 6.5 inch, și compatibilitate Apple CarPlay. Versiunile de echipare superioare vor dispune de tapițerie din piele, cameră retrovizoare, lumini de întâmpinare, sistem de infotainment cu ecran de 8.8 inch și încărcare wireless pentru telefoane.

2019 mini electric 4

Sistemul de propulsie electric dispune de un motor de 181 cp, preluat de la BMW i3S, ce asigură o accelerație de la 0 la 100 km/h în 7.3 secunde și o viteză de top de 150 km/h. Alimentarea este asigurată de un pachet de acumulatori de 32.5 kWh, ce oferă o autonomie cuprinsă între 200 și 230 de kilometri.

 

phone Cristi: 0742100875

 

Auto Rulate Expozitiei nr 2 - Program: L-V: 8-17:30, S: 10-14

Bd-ul. Expozitiei, nr.2 sector 1, Bucuresti, Romania

Auto rulate

Autorulate este unul dintre cele mai mari parcuri auto din Bucuresti. Aici veti gasi numai masini rulate ce au avut pana acum doar un singur proprietar.

Istoric cunoscut

Masinile noastre sunt verificate cu atentie inainte de a fi expuse la vanzare, astfel incat sa corespunda din toate punctele de vedere. Istoricul lor este cunoscut, putand fi usor verificat, intrucat sunt insotite de caietul service ce atesta ca reviziile sunt facute la timp, in service autorizat. In plus, oferim o garantie de 12 luni pentru fiecare vehicul cumparat din parcul nostru.

Log In or Register