Menu

Auto rulate 

   

Mercedes a dezvăluit CLA 45 S Shooting Brake

Producătorul german de automobile a oferit primele imagini și informații oficiale cu noua versiune sportivă a subcompactei din clasa CLA.

2019 mercedes amg cla 45 s shooting brake 2

Noul model din Clasa CLA dispune de grilă frontală cu fante verticale, bară de protecție frontală cu elemente decorative nuanța negru lucios, prize de ventilație de dimensiuni generoase și un spiltter de aer din fibră de carbon.

Părțile laterale se remarcă prin intermediul jantelor din aliaj de culoare neagră, în spatele cărora se poate observa sistemul de frânare cu discuri ventilate și perforate și etrierele de culoare roșie, aripile cu pasajele ale roților pronunțate, iar în partea din spate remarcăm spoilerul pentru partea superioară a hayonului, ce încorporează al treilea stop, dar și difuzorul de aer ce include cele patru terminații ale sistemului de evacuare și un difuzor de aer.

2019 mercedes amg cla 45 s shooting brake 3

Cele mai importante dotări interioare sunt sistemul de infotainment MBUX cu două ecrane dreptunghiulare, scaunele sport cu tapițerie din piele de două tipuri și elemente contrastante de culoare roșie, asemenea celor de pe bord și prizele de ventilație ale sistemului de climatizare.

Puterea este asigurată de unitatea turbo pe benzină în patru cilindri M139, ce produce 415 cp și 500Nm, transmiși la sol prin intermediul transmisiei automate cu ambreiaj dublu și sistemul de tracțiune integrală 4MATIC, asigurând o accelerație de la 0 la 100 km/h în 4 secunde și o viteză de top limitată electronic la 270 km/h.

2019 mercedes amg cla 45 s shooting brake 4

CLA 45 S Shooting Brake mai beneficiază de supensie cu amortizoare adaptabile, AMD Ride Control, ce asigură confort în modul de condus pentru oraș și stabilitate în modul de curse.

 

phone Cristi: 0742100875

 

Auto Rulate Expozitiei nr 2 - Program: L-V: 8-17:30, S: 10-14

Bd-ul. Expozitiei, nr.2 sector 1, Bucuresti, Romania

Auto rulate

Autorulate este unul dintre cele mai mari parcuri auto din Bucuresti. Aici veti gasi numai masini rulate ce au avut pana acum doar un singur proprietar.

Istoric cunoscut

Masinile noastre sunt verificate cu atentie inainte de a fi expuse la vanzare, astfel incat sa corespunda din toate punctele de vedere. Istoricul lor este cunoscut, putand fi usor verificat, intrucat sunt insotite de caietul service ce atesta ca reviziile sunt facute la timp, in service autorizat. In plus, oferim o garantie de 12 luni pentru fiecare vehicul cumparat din parcul nostru.

Log In or Register