Menu

Auto rulate 

   

Ford a dezvăluit Fiesta Trend

Producătorul american de automobile a oferit primele imagini și informații oficiale cu noua versiune a automobilui de oraș.

2019 ford fiesta trend 1

Ford Fiesta Trend va înlocui versiunea Zetec, va fi disponibilă în versiunile de caroserie cu trei și cinci uși și va putea fi achiziționată în șase culori exterioare metalizate. Fiesta Trend va beneficia de grilă frontală tip fagure, lumini de zi pe bază de LED-uri, geamuri cu tentă fumurie și jante din aliaj de 16 inch.

2019 ford fiesta trend 2

Interiorul va dispune de volan multifuncțional, reglaj electronic pentru oglinzile exterioare, geamuri electrice, aer condiționat, radio DAB și sistem de infotainment cu conectivitate Apple CarPlay și Android Auto.

Fiesta Trend va fi oferit și cu funcția “MyKey” ce limitează viteza de top și nivelul maxim al volumului în funcție de cheia utilizată.

2019 ford fiesta trend 3

Sub capotă se va afla motorul de 1.1 litri în trei cilindri, pe benină, ce produce 84 cp și 108 Nm. Acesta este cuplat la o cutie manuală în cinci rapoarte, are un consum de 4,5 litri la suta de kilometri și emite 101 grame de CO2 pe kilometru.

phone Cristi: 0742100875

 

Auto Rulate Expozitiei nr 2 - Program: L-V: 8-17:30, S: 10-14

Bd-ul. Expozitiei, nr.2 sector 1, Bucuresti, Romania

Auto rulate

Autorulate este unul dintre cele mai mari parcuri auto din Bucuresti. Aici veti gasi numai masini rulate ce au avut pana acum doar un singur proprietar.

Istoric cunoscut

Masinile noastre sunt verificate cu atentie inainte de a fi expuse la vanzare, astfel incat sa corespunda din toate punctele de vedere. Istoricul lor este cunoscut, putand fi usor verificat, intrucat sunt insotite de caietul service ce atesta ca reviziile sunt facute la timp, in service autorizat. In plus, oferim o garantie de 12 luni pentru fiecare vehicul cumparat din parcul nostru.

Log In or Register