Menu

Auto rulate 

   

Volkswagen a dezvăluit Arteon SE

Producătorul german de automobile a oferit primele imagini și informații oficiale cu noua versiune a compactei sale.

2019 volkswagen arteon se1

Arteon SE va fi echipat cu jante din aliaj de 18 inch, blocuri optice cu tehnologie LED, senzori de parcare față/spate, cruise control, sistem de climatizare în trei zone și sistem de infotainment cu ecran de opt inch și compatibilitate Apple CarPlay sau Android Auto.

Arteon SE va putea fi achiziționat în compania a două propulsoare în patru cilindri de 2.0 litri, unul pe benzină și unul diesel. Cel pe benziă va dezvolta 187 cp și va fi cuplat la transmisia automată cu șapte viteze și ambreiaj dublu.

Versiunea pe motorină va avea o putere de 148 cp și va putea fi dotată cu o cutie manuală cu șase viteze sau cu transmisia automată disponibilă pe versiunea pe benzină.

 

phone Cristi: 0742100875

 

Auto Rulate Expozitiei nr 2 - Program: L-V: 8-17:30, S: 10-14

Bd-ul. Expozitiei, nr.2 sector 1, Bucuresti, Romania

Auto rulate

Autorulate este unul dintre cele mai mari parcuri auto din Bucuresti. Aici veti gasi numai masini rulate ce au avut pana acum doar un singur proprietar.

Istoric cunoscut

Masinile noastre sunt verificate cu atentie inainte de a fi expuse la vanzare, astfel incat sa corespunda din toate punctele de vedere. Istoricul lor este cunoscut, putand fi usor verificat, intrucat sunt insotite de caietul service ce atesta ca reviziile sunt facute la timp, in service autorizat. In plus, oferim o garantie de 12 luni pentru fiecare vehicul cumparat din parcul nostru.

Log In or Register