Menu

Auto rulate 

   

BMW a dezvăluit noul 530e

Producătorul german de automobile a oferit primele imagini și informații oficiale cu noua versiune a hibridei din clasa E.

2019 bmw 530 e 1

Noua versiune BMW 530e a primit o serie de îmbunătățiri tehnice menite să crească autonomia electrică și să scadă consumul de carburant. Sistemul hibrid de propulsie va fi alcătuit, în continuare, de propulsorul termic pe benzină de 2.0 litri, în patru cilindri, ce dezvoltă 248 cp și 420 Nm. Acesta este conectat la cutia automată în opt trepte și la un motor electric.

Pachetul de acumulatori de pe noul 530e are aceleași dimensiuni ca cel de pe actualul model, însă capacitatea acestuia a crescut de la 9.2 la 12kWh, astfel încât autonomia electrică a crescut la 65 km, cu 12 km mai mult decât în prezent, iar emisiile de CO2 au scăzut cu 5g/km, ajungând la valoarea de 41g/km.

530e va avea un consum de 1.6 litri la suta de kilometri în modul hibrid, va accelera de la 0 la 100 km/h în 6.1 secunde, iar viteza maximă va fi de 235 km/h.

Versiunea xDrive va fi dotată cu același sistem de propulsie hibrid, însă consumul de carburant va fi de 2 litri la suta de kilometri, iar emisiile de CO2 de 49g/km. Viteza de top este asemănătoare cu cea a versiunii cu tracțiune spate, însă suta de kilometri va fi atinsă în 6.2 secunde.

Ambele modele dispun de două moduri de conducere: ‘Auto eDrive’ și ‘Max eDrive’, ce permit conducerea în modelul electric la viteze de până la 109, respectiv 140 km/h, iar la viteze de până la 30 de km/h emit un semnal acustic, pentru alertarea pietonilor.

Printre dotările opționale disponibile pentru 530e se vor afla suspensia adaptivă, instrumentele de bord digitale cu ecran de 12.3 inch, sistemul de infotainment cu ecran de 10.25 inch și aerul condiționat cu cuntrol de pe smartphone.

 

phone Cristi: 0742100875

 

Auto Rulate Expozitiei nr 2 - Program: L-V: 8-17:30, S: 10-14

Bd-ul. Expozitiei, nr.2 sector 1, Bucuresti, Romania

Auto rulate

Autorulate este unul dintre cele mai mari parcuri auto din Bucuresti. Aici veti gasi numai masini rulate ce au avut pana acum doar un singur proprietar.

Istoric cunoscut

Masinile noastre sunt verificate cu atentie inainte de a fi expuse la vanzare, astfel incat sa corespunda din toate punctele de vedere. Istoricul lor este cunoscut, putand fi usor verificat, intrucat sunt insotite de caietul service ce atesta ca reviziile sunt facute la timp, in service autorizat. In plus, oferim o garantie de 12 luni pentru fiecare vehicul cumparat din parcul nostru.

Log In or Register