Menu

Auto rulate 

   

Volkswagen a dezvăluit California T6 facelift

Producătorul german de automobile a oferit primele imagini și informații oficiale cu noua versiune a automobilului pentru campare.

2019 volkswagen california facelift 2

Din punct de vedere al design-ului exterior, California facelift a preluat elementele modelului pe care este bazat, Transporter T6, și anume luminile de zi pe bază de LED-uri, grila frontală restilizată, bara frontală nouă și elementele decorative cromate.

Interiorul beneficiază de dotări regăsite pe versiunile superioare Transporter T6, California facelift beneficiind de sistem de infotainment cu ecran de 9.2 inch și instrumente de bord digitale. Diferența este făcută de opțiunile destinate campării, printre care masa integrată în ușa culisantă, scaunele de campare ce pot fi depozitate în hayon și funcția de nivel, ce afișează unghiul în care este parcat autovehiculul, pe creanul tactil integrat în plafon.

2019 volkswagen california facelift 3

Tot prin intermediul acestuia, poate fi activată funcția ce aprinde treptat toate luminile interioare de dimineață, pentru o trezire mai ușoară, ridicarea sau coborârea acoperișului și sistemul auxiliar de încălzire.

California T6 facelift este propulsat unitatea diesel de 2.0 litri în patru cilindri, cu diferite nivele de putere, ce poate dispune de tracțiune față sau tracțiune integrală.

2019 volkswagen california facelift 4

O altă noutate tehnică constă în înlocuirea direcției hidraulice cu una asistată electric, iar la capitolul siguranță, sunt incluse sistemele de asistență la păstrarea benzii de rulare, tractarea remorcilor sau la prezența unor curenți de aer laterali puternici.

 

phone Cristi: 0742100875

 

Auto Rulate Expozitiei nr 2 - Program: L-V: 8-17:30, S: 10-14

Bd-ul. Expozitiei, nr.2 sector 1, Bucuresti, Romania

Auto rulate

Autorulate este unul dintre cele mai mari parcuri auto din Bucuresti. Aici veti gasi numai masini rulate ce au avut pana acum doar un singur proprietar.

Istoric cunoscut

Masinile noastre sunt verificate cu atentie inainte de a fi expuse la vanzare, astfel incat sa corespunda din toate punctele de vedere. Istoricul lor este cunoscut, putand fi usor verificat, intrucat sunt insotite de caietul service ce atesta ca reviziile sunt facute la timp, in service autorizat. In plus, oferim o garantie de 12 luni pentru fiecare vehicul cumparat din parcul nostru.

Log In or Register