Menu

Auto rulate 

   

Ford a lansat Mustang 55

Producătorul american de automobile a lansat o ediție aniversară a roadsterului sportiv.

2019 ford mustang 55 2

Mustang 55 marchează 55 de ani de la producția primului Ford Mustang și se deosebește de versiunea de serie prin intermediul grilei frontale cu finisaj de culoare neagră, plafonul și elementele decorative de culoare neagră, jantele din aliaj de 19 inch și spoilerului posterior.

Pentru interior, constructorul american a pregătit sistemul de infotainment cu ecran de opt inch, sistemul audio Bang & Olufsen cu 12 difuzoare, scaune cu climatizare și elemente decorative pentru schimbătorul de viteze.

2019 ford mustang 55 3

Mustang 55 va fi disponibil în ambele versiuni de caroserie și va fi propulsat de motorul V8 aspirat natural, de 5.0 litri, ce produce 444 cp, tranmiși către roțile din spate. Versiunea cu motorul de 2.3 litri EcoBoost, ce produce 317 cp va avea jante din aliaj de 19 inch cu design diferit, dungi sport pentru capotă, oglinzi laterale noi și grilă frontală nuanța Magnetic Grey.

 

phone Cristi: 0742100875

 

Auto Rulate Expozitiei nr 2 - Program: L-V: 8-17:30, S: 10-14

Bd-ul. Expozitiei, nr.2 sector 1, Bucuresti, Romania

Auto rulate

Autorulate este unul dintre cele mai mari parcuri auto din Bucuresti. Aici veti gasi numai masini rulate ce au avut pana acum doar un singur proprietar.

Istoric cunoscut

Masinile noastre sunt verificate cu atentie inainte de a fi expuse la vanzare, astfel incat sa corespunda din toate punctele de vedere. Istoricul lor este cunoscut, putand fi usor verificat, intrucat sunt insotite de caietul service ce atesta ca reviziile sunt facute la timp, in service autorizat. In plus, oferim o garantie de 12 luni pentru fiecare vehicul cumparat din parcul nostru.

Log In or Register