Menu

Auto rulate 

   

Porsche a dezvăluit Cayenne Turbo S E-Hybrid

Producătorul german de automobile a oferit primele imagini și informații oficiale cu versiunea hibridă de înaltă performanță a SUV-ului premium.

2019 porsche cayenne turbo s e hybrid 2

Cayenne Turbo S E-Hybrid este cel mai puternic SUV produs de grupul Volkswagen și are un sistem de propulsie format din motorul termic V8 de 4.0 litri, ce produce 542 cp și un propulsorul electric de 134 cp. Puterea însumată de 671 cp și cuplul maxim de 900 Nm sunt trimise la sol prin intermediul sistemului de tracțiune integrală și cutia de viteze automată Tiptronic, cu opt rapoarte.

2019 porsche cayenne turbo s e hybrid 3

Cayenne Turbo S E-Hybrid pornește inițial în modeul electric, E-Power, iar propulsorul termic este pus în funcțiune atunci când setul de acumulatori este descarcat, când se depășește viteza de 135 km/h sau când este nevoie de o accelerație mai puternică.

Motorul electric este alimentat de un pachet de acumulatori de 14.1kWh, ce se încarcă complet între șase sau două ore, în funcție de încărcătorul folosit, și asigură o autonomie de 40 km.

2019 porsche cayenne turbo s e hybrid 4

În modul hibrid, accelerația de la 0 la 100 km/h este realizată în 3.8 secunde iar viteza de top este 295 km/h. Modul de funcționare hibrid necesită 5.4 litri de carburant pentru parcurgerea a 100 km, iar emisiile de co2 sunt de 90 grame pe kilometru.

 

phone Cristi: 0742100875

 

Auto Rulate Expozitiei nr 2 - Program: L-V: 8-17:30, S: 10-14

Bd-ul. Expozitiei, nr.2 sector 1, Bucuresti, Romania

Auto rulate

Autorulate este unul dintre cele mai mari parcuri auto din Bucuresti. Aici veti gasi numai masini rulate ce au avut pana acum doar un singur proprietar.

Istoric cunoscut

Masinile noastre sunt verificate cu atentie inainte de a fi expuse la vanzare, astfel incat sa corespunda din toate punctele de vedere. Istoricul lor este cunoscut, putand fi usor verificat, intrucat sunt insotite de caietul service ce atesta ca reviziile sunt facute la timp, in service autorizat. In plus, oferim o garantie de 12 luni pentru fiecare vehicul cumparat din parcul nostru.

Log In or Register