Menu

Auto rulate 

   

Peugeot va lansa două autorulote

Producătorul francez de automobile va lansa cu prilejul târgului internațional pentru autorulote și rulote două modele pentru pasionații de aer liber.

2019 autorulota peugeot 1

Primul model este bazat pe Peugeot Partner și dispune de un acoperiș pentru exterior de tip rulou, iar interiorul beneficiază de canapea, ce se poate transforma în pat pentru două persoane, și o minibucătărie dotată cu chiuvetă și plită.

2019 autorulota peugeot 2

Al doilea model derivă din Peugeot Traveller, și dispune de un kit universal pentru rulote, denumit Ischer iBox. Acesta include un pat ce ocupă o mare parte din habitaclu, dar care dispune și de dotări de bucătărie, cum ar fi o plită cu două arzătoare, o chiuvetă și spațiu pentru frigider.

2019 autorulota peugeot 3

Ambele modele vor fi prezentare în cadrul evenimentului Caravan Salon 2019, din Düsseldorf, ce are loc în perioada 31 august 8 septembrie.

phone Cristi: 0742100875

 

Auto Rulate Expozitiei nr 2 - Program: L-V: 8-17:30, S: 10-14

Bd-ul. Expozitiei, nr.2 sector 1, Bucuresti, Romania

Auto rulate

Autorulate este unul dintre cele mai mari parcuri auto din Bucuresti. Aici veti gasi numai masini rulate ce au avut pana acum doar un singur proprietar.

Istoric cunoscut

Masinile noastre sunt verificate cu atentie inainte de a fi expuse la vanzare, astfel incat sa corespunda din toate punctele de vedere. Istoricul lor este cunoscut, putand fi usor verificat, intrucat sunt insotite de caietul service ce atesta ca reviziile sunt facute la timp, in service autorizat. In plus, oferim o garantie de 12 luni pentru fiecare vehicul cumparat din parcul nostru.

Log In or Register