Menu

Auto rulate 

   

BMW a dezvăluit X5 Protection VR6

Producătorul german de automobile a oferit primele imagini și informații oficiale cu versiunea bllindată a lui X5.

2019 bmw x5 protection vr6 1

X5 Protection VR6 va putea fi achiziționat atât de instituții publice pentru protecția demnitarilor, cât și de către cumpărători privați. Întreaga caroserie este blindată, la fel și partea inferioară, iar parbirzul, luneta și geamurile laterale sunt din geam securizat de 33 mm.

Șasiul a fost modificat pentru o mai bună siguranță a pasagerilor, sistemul de frânare a fost primit etrieri de dimensiuni mari iar suspensia fost modificată prin montarea unor arcuri din oțel armat, amortizoare controlate electronic și o bară stabilizatoare adaptivă, pentru a compensa greutatea suplimentară a caroseriei.

2019 bmw x5 protection vr6 2

Pe lista dotărilor pentru siguranță sunt incluse rezervorul ce poate sigila automat găurile produse de gloanțe, pentru a împiedica pierderea de combustibil, și anvelopele ranforsate ce permit rularea chiar dacă acestea sunt dezumflate.

Astfel, BMW X5 Protection VR6 poate rezista la atacuri cu gloanțe de calibru 7.62 x 39mm și la explozii de până la 15kg de TNT, la o distanță de patru metri.

2019 bmw x5 protection vr6 3

Interiorul dispune de un buton de panică montat în portbagaj, ce blochează automat portierele, acționează frânele și deschide hayonul, în cazul în care victima este transportată în portbagaj și vrea să scape. Sistemul de management al motorului a fost modificat astfel încât acesta să nu se oprească în cazul unei coliziuni, astfel șoferul poate conduce mai departe dacă mașina a fost lovită intenționat.

X5 Protection VR6 este propulsat de motorul twin-turbo V8 de 4.4 litri, ce produce 523 cp și 750Nm, transmiși la sol prin intermediul cutiei automate cu opt trepte și al sistemului de tracțiune integrală.

phone Cristi: 0742100875

 

Auto Rulate Expozitiei nr 2 - Program: L-V: 8-17:30, S: 10-14

Bd-ul. Expozitiei, nr.2 sector 1, Bucuresti, Romania

Auto rulate

Autorulate este unul dintre cele mai mari parcuri auto din Bucuresti. Aici veti gasi numai masini rulate ce au avut pana acum doar un singur proprietar.

Istoric cunoscut

Masinile noastre sunt verificate cu atentie inainte de a fi expuse la vanzare, astfel incat sa corespunda din toate punctele de vedere. Istoricul lor este cunoscut, putand fi usor verificat, intrucat sunt insotite de caietul service ce atesta ca reviziile sunt facute la timp, in service autorizat. In plus, oferim o garantie de 12 luni pentru fiecare vehicul cumparat din parcul nostru.

Log In or Register