Menu

Auto rulate 

   

Porsche a dezvăluit Macan Turbo facelift

Producătorul german de automobile a oferit primele imagini și informații oficiale cu noua versiune a SUV-ului premium.

2019 porsche macan turbo facelift 1

Noul Macan Turbo beneficiază de aceleași modificări estetice exterioare, primite de versiunea facelift a lui Macan S, și anume blocurile optice noi, cu tehnologie LED, bările de protecție restilizate și stopurile unite între ele de o bară luminoasă. Fiind o versiune sportivă, Macan Turbo este echipat standard cu jante din aliaj de 20 de inch, difuzor de aer și sistem de evacuare cu patru țevi de eșapament.

2019 porsche macan turbo facelift 2

Interiorul dispune de echipări de top, precum sistemul de infotainment cu ecran HD de 10.9 inch, sistemul audio BOSE și hotspot Wi-Fi.

2019 porsche macan turbo facelift 3

Noutăți sunt și sub capotă, acolo unde vom întâlni o unitate V6 de 2.9 litri, twin-turbo, ce va produce 435 cp. Prin intermediul sistemului de tracțiune integrală și a transimisei automate PDK cu opt rapoarte, noul Macan Turbo va atinge suta de kilometri în 4.3 secunde și o viteză maximă de 268 km/h.

 

phone Cristi: 0742100875

 

Auto Rulate Expozitiei nr 2 - Program: L-V: 8-17:30, S: 10-14

Bd-ul. Expozitiei, nr.2 sector 1, Bucuresti, Romania

Auto rulate

Autorulate este unul dintre cele mai mari parcuri auto din Bucuresti. Aici veti gasi numai masini rulate ce au avut pana acum doar un singur proprietar.

Istoric cunoscut

Masinile noastre sunt verificate cu atentie inainte de a fi expuse la vanzare, astfel incat sa corespunda din toate punctele de vedere. Istoricul lor este cunoscut, putand fi usor verificat, intrucat sunt insotite de caietul service ce atesta ca reviziile sunt facute la timp, in service autorizat. In plus, oferim o garantie de 12 luni pentru fiecare vehicul cumparat din parcul nostru.

Log In or Register