Menu

Auto rulate 

   

Skoda a dezvăluit Kamiq Monte Carlo

Producătorul ceh de automobile a oferit primele imagini și informații oficiale cu nivelul de top a crossoverului subcompact.

2019 skoda kamiq monte carlo 2

Kamiq Monte Carlo beneficiază de aceleași dotări regăsite pe celelate modele cu această versiune de echipare, cum ar fi blocurile optice cu tehnologie LED, elementele decorative de culoare neagră pentru grila frontală și bara de protecție față.

Părțile laterale se vor remarca prin intermediul jantelor din aliaj Monte Carlo de 17 sau 18 inch, carcasele oglinzilor, pragurile laterale și barele pentru acoperiș, toate cu finisaj negru lucios.

2019 skoda kamiq monte carlo 3

Ajungem și la partea posterioară unde se pot observa stopurile de tip LED, difuzorul de aer negru lucios și inscripția Skoda de culoare neagră.

Skoda Kamiq în versiunea Monte Carlo dispune de volan îmbrăcat în piele perforată, scaune sport pentru locurile din față, pedale din aluminiu, elemente decorative din aluminiu și de culoare roșie și lumină ambientală cu LED-uri.

2019 skoda kamiq monte carlo 4

Kamiq Monte Carlo va fi disponibil cu orice motorizare existentă în gama crossoverului subcompact.

 

phone Cristi: 0742100875

 

Auto Rulate Expozitiei nr 2 - Program: L-V: 8-17:30, S: 10-14

Bd-ul. Expozitiei, nr.2 sector 1, Bucuresti, Romania

Auto rulate

Autorulate este unul dintre cele mai mari parcuri auto din Bucuresti. Aici veti gasi numai masini rulate ce au avut pana acum doar un singur proprietar.

Istoric cunoscut

Masinile noastre sunt verificate cu atentie inainte de a fi expuse la vanzare, astfel incat sa corespunda din toate punctele de vedere. Istoricul lor este cunoscut, putand fi usor verificat, intrucat sunt insotite de caietul service ce atesta ca reviziile sunt facute la timp, in service autorizat. In plus, oferim o garantie de 12 luni pentru fiecare vehicul cumparat din parcul nostru.

Log In or Register