Menu

Auto rulate 

   

Audi a dezvăluit A5 facelift

Producătorul german de automobile a oferit primele imagini și informații oficiale cu noua versiune a compactei sale.

Audi A5 facelift se diferențiază de modelul anterior prin intermediul blocurilor optice cu design nou, ce pot fi dotate cu tehnologie matrix LED, grilei frontale cu lamele orizontale pentru versiunile de echipare inferioare și tip fagure pentru versiunile S-Line și S5.

2019 audi a5 facelift 2

Tot la exterior putem observa bara de protecție față, cu prize de ventilație marite și spoiler de tip lamelă, în timp ce noutățile din partea posterioară se află la nivelul stopurilor și difuzorului de aer.

Cabina va veni dotată cu noul sistem de infotainment ce poate fi controlat doar prin intermediul ecranului tactil, hotspot Wi-Fi, instrumente de bord digitale, cu ecrean de 12.3 inch și head-up display.

2019 audi a5 facelift 3

Versiunea S5 va fi echipată cu sistemul de propulsie hibrid de 48V, format din motorul diesel de 3.0 litri va produce 342 cp și 700 Nm, transmiși la sol prin intermediul cutiei automate cu opt trepte și a sistemului de tracțiune integrală.

Sistemul electric de 48V, alimentat de un acumulator litiu-ion de 0.5 kW, acționează un compresor electric. Acesta înlocuiește turbocompresorul la turații de până la 1 650 rpm, atunci când nu este acționat de către gazele de eșapament, pentru asigurarea unui cuplu maxim.

2019 audi s5 4

Audi S5 atinge suta de kilometri în mai puțin de cinci secunde, iar viteza de top este limitată electronic la 250 km/h. Restul motorizărilor, atât diesel cât și pe benzină, vor beneficia de sistem hibrid de 12V.

 

phone Telefon vanzari: 0742100875

 

Auto Rulate Expozitiei nr 2 - Program: L-V: 08:00 - 17:30

Bd-ul. Expozitiei, nr.2 sector 1, Bucuresti, Romania

Auto rulate

Autorulate este unul dintre cele mai mari parcuri auto din Bucuresti. Aici veti gasi numai masini rulate ce au avut pana acum doar un singur proprietar.

Istoric cunoscut

Masinile noastre sunt verificate cu atentie inainte de a fi expuse la vanzare, astfel incat sa corespunda din toate punctele de vedere. Istoricul lor este cunoscut, putand fi usor verificat, intrucat sunt insotite de caietul service ce atesta ca reviziile sunt facute la timp, in service autorizat. In plus, oferim o garantie de 12 luni pentru fiecare vehicul cumparat din parcul nostru.

Log In or Register