Menu

Auto rulate 

   

Audi a dezvăluit RS Q3 și RS Q3 Sportback

Producătorul german de automobile a oferit primele imagini și informații oficiale cu versiunea de înaltă performanță a crossoverului compact.

 2020 audi rsq3 2

Ambele modele vor beneficia de o parte frontală cu aspect mai agresiv, în comparație cu versiunile de bază ale gamei Q3, obținut prin intermediul bării frontale cu grilă tip fagure de dimensiuni generoase, accentele de culoare neagră, prizele de ventilație mărite și prin fanta situată între grila radiatorului și capotă.

Modificările laterale au avut loc la nivelul pasajelor roților, ce au fost extinse cu 10 mm, pentru montarea unor jante din aliaj de 20 sau 21 inch. Partea din spate va fi dotată cu o bară de protecție cu design sportiv și un difuzor de aer, ce va integra sistemul de evacuare cu două țevi de eșapament cu terminații ovale.

2020 audi rsq3 3

Interiorul beneficiază de diferite scheme de culori, scaune sport cu tapițerie din piele și alcantara, și de instrumente de bord digitale, Virtual Cockpit. Acesta dispune de indicatori pentru forța gravitațională, presiunea roților și timpi de parcurgere la circuitului.

Puterea este asigurată de motorul turbo în cinci cilindri, ce produce 395 cp, suficienți pentru o accelerație de la 0 la 100 km/h în 4.5 secunde. Puterea este transmisă la sol prin intermediul cutiei de viteze cu șapte trepte și sistemul de tracțiune integrală.

2020 audi rsq3 4

RS Q3 și RS Q3 Sportback vor dispune de mai multe moduri de conducere, ce modifică parametri motorului, suspensiei, direcției și cutiei de viteze. Lista modificătilor tehnice este completată de discurile de frână ceramice perforate și suspensia sport, cu garda la sol mai mică cu 10 mm.

phone Cristi: 0742100875

 

Auto Rulate Expozitiei nr 2 - Program: L-V: 8-17:30, S: 10-14

Bd-ul. Expozitiei, nr.2 sector 1, Bucuresti, Romania

Auto rulate

Autorulate este unul dintre cele mai mari parcuri auto din Bucuresti. Aici veti gasi numai masini rulate ce au avut pana acum doar un singur proprietar.

Istoric cunoscut

Masinile noastre sunt verificate cu atentie inainte de a fi expuse la vanzare, astfel incat sa corespunda din toate punctele de vedere. Istoricul lor este cunoscut, putand fi usor verificat, intrucat sunt insotite de caietul service ce atesta ca reviziile sunt facute la timp, in service autorizat. In plus, oferim o garantie de 12 luni pentru fiecare vehicul cumparat din parcul nostru.

Log In or Register