Menu

Auto rulate 

   

Toyota a dezvăluit noul Yaris

 

Producătorul japonez de automobile a oferit primele imagini și informații oficiale cu a patra generație a automobilului de oraș.

2020 toyota yaris 1

Noua generație Yaris va fi bazată pe platforma Toyota New Generation Architecture, pe care sunt bazate modelele Corolla, RAV4 și C-HR. Noul model din clasa B va dispune de șasiu GA-B, cu îmbunătățiri în zona compartimentului motorului, suspensie față de utimă generație și o bară de torsiune spate rigidizată, ce duc la o manevrabilitate sporită.

Caroseria se va bucura de același desgin cu linii bine definite ca cele mai noi modele din gama Toyota, pasaje ale roților proeminente și o gardă la sol mai scăzută.
La interior, întâlnim dotări specifice modelelor premium, cum ar fi ecranul de tip head-up de 10 inch, color, sistemul de infotainment cu conectivitate Android și Apple, și ecran TFT integrat în instrumentarul de bord.

2020 toyota yaris 2

Materialele interioare sunt de calitate superioară și plăcute la atingere, iar poziția șoferului cât și a pasagerilor este mai joasă în comparație cu actualul model, pentru un plus de spațiu.

Pe lista motorizărilor se vor afla motoarele pe benzină de 1.0 și 1.5 litri pe benzină, primul disponibil exclusiv cu transmisia manuală cu cinci rapoarte, iar cel mai puternic putând fi conectat la cutia de viteze manuală cu șase trepte sau cea automată CVT.

2020 toyota yaris 3

Cea mai importantă modificare de ordin tehnic o va reprezenta sistemul de propulsie hibrid, format dintr-un motor termic de 1.5 litri cu ciclu Atkinson și unul electric, ce va fi alimentat de un pachet de acumulatori de tip litiu-ion, în detrimentul celor cu nichel, disponibili în prezent. Noul pachet de acumulatori va fi cu 20 de kg mai ușor, va permite o încărcare mai rapidă și va avea o autonomie mai mare.

Noul Toyota Yaris va fi oferit începând cu a doua jumătate a anului viitor.

 

phone Cristi: 0742100875

 

Auto Rulate Expozitiei nr 2 - Program: L-V: 8-17:30, S: 10-14

Bd-ul. Expozitiei, nr.2 sector 1, Bucuresti, Romania

Auto rulate

Autorulate este unul dintre cele mai mari parcuri auto din Bucuresti. Aici veti gasi numai masini rulate ce au avut pana acum doar un singur proprietar.

Istoric cunoscut

Masinile noastre sunt verificate cu atentie inainte de a fi expuse la vanzare, astfel incat sa corespunda din toate punctele de vedere. Istoricul lor este cunoscut, putand fi usor verificat, intrucat sunt insotite de caietul service ce atesta ca reviziile sunt facute la timp, in service autorizat. In plus, oferim o garantie de 12 luni pentru fiecare vehicul cumparat din parcul nostru.

Log In or Register