Menu

Auto rulate 

   

Volkswagen a dezvăluit Golf 8

Producătorul german de automobile a oferit primele imagini și informații oficiale cu a opta generație a compactei sale.

2020 volkswagen golf 8 2

Noua generație Volkswagen Golf va fi disponibilă începând cu luna februarie a anului viitor și va dispune de blocuri optice înguste, cu tehnologie LED și prelungiri care ajung până pe părțile laterale ale caroseriei, o grilă frontală de mici dimensiuni și o bară de protecție față cu lamele orizontale.

Privit din lateral, se poate observa că noul Golf a păstrat aceeași formă a montantului C ca și până acum, iar partea din spate beneficiază de stopuri cu design asemănător cu cel al farurilor, în timp ce logo-ul Golf este poziționat acum sub sigla Volkswagen.

2020 volkswagen golf 8 3

Cea mai evidentă tentință a modificărilor interioare o reprezintă înlocuirea butoanelor convenționale cu comenzile integrate în ecranul tactil al sistemului de infotainment. Displayul de 10 inch a preluat comenzile sistemului de climatizare sau al celui audio, chiar și activarea trapei electrice, iar design-ul minimalist este completat de instrumentele de bord digitale cu ecran de 10.25 inch.

Golf 8 va fi oferit împreună cu motorul de 1.0 litri TSI în trei cilindri, cu două versiuni de putere: 89 și 109 cai, cu transmisia manuală cu cinci sau șase trepte. Modelele superioare vor fi echipate cu unități turbo de 1.5 litri, de 128 și 148 cp, ce vor beneficia de cutia automată cu șapte rapoarte, dar și de sistemul hibrid de 48V, ce recuperază energia la frânare și oferă un plus de cuplu la accelerație.

2020 volkswagen golf 8 4

La capitolul diesel includem cele două propulsoare de 2.0 litri cu 113 sau 148 cp, ce dispun de aceleași facilități ca TSI-urile de 1.5 litri. Unitățile pe motorină emit cu 17% mai puțin CO2 și cu 80% mai puțin NO2, comparativ cu actualele modele.

Cea mai performantă versiune disponibilă încă de la lansare va fi GTE, versiune propulsată de motorul turbo de 1.4 litri în tantem cu un propulsor electric, ce oferă o putere combinată de 242 cai. Motorul electric va fi alimentat de un pachet de acumulatori de 13kWh, ce asigură o autonomie de 70 km la o viteză maximă de 140 km/h.

phone Cristi: 0742100875

 

Auto Rulate Expozitiei nr 2 - Program: L-V: 8-17:30, S: 10-14

Bd-ul. Expozitiei, nr.2 sector 1, Bucuresti, Romania

Auto rulate

Autorulate este unul dintre cele mai mari parcuri auto din Bucuresti. Aici veti gasi numai masini rulate ce au avut pana acum doar un singur proprietar.

Istoric cunoscut

Masinile noastre sunt verificate cu atentie inainte de a fi expuse la vanzare, astfel incat sa corespunda din toate punctele de vedere. Istoricul lor este cunoscut, putand fi usor verificat, intrucat sunt insotite de caietul service ce atesta ca reviziile sunt facute la timp, in service autorizat. In plus, oferim o garantie de 12 luni pentru fiecare vehicul cumparat din parcul nostru.

Log In or Register