Menu

Auto rulate 

   

Audi a dezvăluit R8 RWD

Producătorul german de automobile a oferit primele imagini și informații oficiale cu noua versiune a roadsterului de înaltă performanță.

2020 audi r8 rwd 2

R8 RWD va fi disponibil în versiunile de caroserie Coupe și Spyder, iar spre deosebire de restul gamei, va fi dotat cu lamele de culoare negru lucios, la nivelul bărilor de protecție față/spate, dar și în părțile laterale ale caroseriei.

Versiunea de bază va beneficia de jante din aliaj de 19 inch, iar opțional se vor putea monta jantele de 20 de inch. Puterea va fi asigurată de versiunea de 532 cp și 540 Nm, a motorului V10 de 5.2 litri. Puterea este transmisă integral către roțile din spate, prin intermediul transmisiei automate cu șapte trepte și ambreiaj dublu.

2020 audi r8 rwd 3

Audi R8 RWD este cu 65 de kg mai ușor de cât versiunea cu transmisie integrală, atinge suta de kilometri în 3.7 secunde și o viteză maximă de 320 km/h în varianta Coupe, în timp ce versiunea Spider prinde suta de kilometri în 3.8 secunde și o viteză de top de 318 km/h.

phone Cristi: 0742100875

 

Auto Rulate Expozitiei nr 2 - Program: L-V: 8-17:30, S: 10-14

Bd-ul. Expozitiei, nr.2 sector 1, Bucuresti, Romania

Auto rulate

Autorulate este unul dintre cele mai mari parcuri auto din Bucuresti. Aici veti gasi numai masini rulate ce au avut pana acum doar un singur proprietar.

Istoric cunoscut

Masinile noastre sunt verificate cu atentie inainte de a fi expuse la vanzare, astfel incat sa corespunda din toate punctele de vedere. Istoricul lor este cunoscut, putand fi usor verificat, intrucat sunt insotite de caietul service ce atesta ca reviziile sunt facute la timp, in service autorizat. In plus, oferim o garantie de 12 luni pentru fiecare vehicul cumparat din parcul nostru.

Log In or Register