Menu

Auto rulate 

   

Rolls Royce a dezvăluit Cullinan Black Badge

Producătorul britanic de automobile a oferit primele imagini și informații oficiale cu ediția specială a primului SUV marca Bentley.

2019 rolls royce cullinan black badge 2

Cullinan Black Badge va beneficia de o nouă vopsea exterioară, grilă frontală și ornament de culoare neagră, sistem de frânare cu etrieri de culoare roșie și jante din aliaj de 22 inch.

Interiorul este dotat cu tapițerie din piele de culoare neagră, cu accente de culoare galbenă, nuanță special dezvoltată pentru aceasta ediție, elemente decorative din fibră de carbon și broderie personalizată pentru cotiera integrată în bacheta spate.

2019 rolls royce cullinan black badge 3

Sub capotă se află motorul V12 de 6.75 litri, ce produce 592 cp și 900 Nm, cu 28 de cai și 50 de Nm mai mult ca versiunea de serie, grație îmbunătăților aduse ECU-ului și sistemului de evacuare.

2019 rolls royce cullinan black badge 4

Rolls Royce Cullinan Black Badge mai dispune de o serie de îmbunătățiri la nivelul șasiului, discurilor de frânare, sistemului de tracțiune integrală și un răspuns mai bun al pedalei de accelerație.

 

 

phone Cristi: 0742100875

 

Auto Rulate Expozitiei nr 2 - Program: L-V: 8-17:30, S: 10-14

Bd-ul. Expozitiei, nr.2 sector 1, Bucuresti, Romania

Auto rulate

Autorulate este unul dintre cele mai mari parcuri auto din Bucuresti. Aici veti gasi numai masini rulate ce au avut pana acum doar un singur proprietar.

Istoric cunoscut

Masinile noastre sunt verificate cu atentie inainte de a fi expuse la vanzare, astfel incat sa corespunda din toate punctele de vedere. Istoricul lor este cunoscut, putand fi usor verificat, intrucat sunt insotite de caietul service ce atesta ca reviziile sunt facute la timp, in service autorizat. In plus, oferim o garantie de 12 luni pentru fiecare vehicul cumparat din parcul nostru.

Log In or Register