Menu

Auto rulate 

   

Honda a dezvăluit noul Civic

Producătorul japonez de automobile a oferit primele imagini și informații oficiale cu versiunea pentru 2020 a compactei sale.

2020 honda civic 1

Rivalului lui Volkswagen Golf va beneficia de o serie de îmbunătățiri exterioare, precum blocurile optice restilizate, bară de protecție față cu design nou în jurul farurilor de ceață, jante din aliaj de 16 inch pe modelul de bază și jante de 17 “Shark Grey” opționale.

La interior putem observa că bordul și panourile ușilor dispun de un design nou, însă se pare că producătorul nipon mizează în continuare pe butoanele fizice, inclusiv la nivelul sistemului de infotainment.

2020 honda civic 2

Lista propulsoarelor pe benzină va fi formată în continuare din unitatea turbo în trei cilindri, ce produce 124 cp și 200 Nm, ce poate fi cuplată la cutia manuală cu șase trepte sau transmisia CVT, iar pentru versiunile Sport și Sport Plus din propulsorul de 1.5 litri în patru cilindri, cu 180 cp și 240 Nm.

Noul Civic va fi disponibil și într-o versiune diesel, cu o unitate de 1.6 litri în patru cilindri, ce va transmite la sol cei 118 cp și 300 Nm prin intermediul cutiei manuale cu șase trepte sau a celei automate cu opt rapoarte.

2020 honda civic 3

 

phone Cristi: 0742100875

 

Auto Rulate Expozitiei nr 2 - Program: L-V: 8-17:30, S: 10-14

Bd-ul. Expozitiei, nr.2 sector 1, Bucuresti, Romania

Auto rulate

Autorulate este unul dintre cele mai mari parcuri auto din Bucuresti. Aici veti gasi numai masini rulate ce au avut pana acum doar un singur proprietar.

Istoric cunoscut

Masinile noastre sunt verificate cu atentie inainte de a fi expuse la vanzare, astfel incat sa corespunda din toate punctele de vedere. Istoricul lor este cunoscut, putand fi usor verificat, intrucat sunt insotite de caietul service ce atesta ca reviziile sunt facute la timp, in service autorizat. In plus, oferim o garantie de 12 luni pentru fiecare vehicul cumparat din parcul nostru.

Log In or Register