Menu

Auto rulate 

   

Aston Martin a dezvăluit DBS Superleggera Concorde

Producătorul britanic de automobile a oferit primele imagini și informații oficiale cu versiunea specială a modelului din segmentul S.

2019 aston martin dbs superleggera concorde 2

Aston Martin DBS Superleggera Concorde este o ediție specială ce marchează 50 de ani de la primul zbor al avionului Concorde, și va fi produsă într-o serie limitată de doar zece exemplare, de către divizia specială Q.

2019 aston martin dbs superleggera concorde 3

DBS Concorde va avea aceeași culoare exterioară ca avionul de pasageri, un plafon din fibră de carbon și finisaj în culorile British Airways pe plafon, spiltterul frontal și difuzorul posterior. Tot la exterior mai putem vedea emblema cromată British Airways, poziționată pe aripile frontale și un desen cu forma Concorde pe plafon.

Simbolul avionului Concorde va fi regăsit și la interior, fiind vizibil pe catarama cotierei și panourile porntierelor, iar numele acestuia pe pragurile laterale și tetierele scaunelor frontale.

2019 aston martin dbs superleggera concorde 4

Aston Martin DBS Superleggera Concorde va fi propulsat de motorul V12 de 5.2 litri, ce produce 725 cp și 900 Nm, suficienți pentru o accelerație de la 0 la 100 km/h în 3.4 secunde și o viteza maximă de 340 km/h.

 

phone Cristi: 0742100875

 

Auto Rulate Expozitiei nr 2 - Program: L-V: 8-17:30, S: 10-14

Bd-ul. Expozitiei, nr.2 sector 1, Bucuresti, Romania

Auto rulate

Autorulate este unul dintre cele mai mari parcuri auto din Bucuresti. Aici veti gasi numai masini rulate ce au avut pana acum doar un singur proprietar.

Istoric cunoscut

Masinile noastre sunt verificate cu atentie inainte de a fi expuse la vanzare, astfel incat sa corespunda din toate punctele de vedere. Istoricul lor este cunoscut, putand fi usor verificat, intrucat sunt insotite de caietul service ce atesta ca reviziile sunt facute la timp, in service autorizat. In plus, oferim o garantie de 12 luni pentru fiecare vehicul cumparat din parcul nostru.

Log In or Register