Menu

Auto rulate 

   

Lexus a dezvăluit noile versiuni RX și IS

Producătorul japonez de automobile va lansa anul viitor două versiuni de echipare noi pentru SUV-ul de clasă medie și compacta din clasa D.

2020 lexus rx entry level 1

În cazul SUV-ului RX, Lexus va lansa o versiune de bază pentru variantele RX și RX L, ce vor beneficia de blocuri optice cu tehnologie LED, fază lungă automată, senzori de parcare Intelligent Clearance Sonar și hayon cu acționare electrică.

2020 lexus rx entry level 2

Interiorul va fi echipat cu tapițerie din piele, scaune frontale încălzite și reglare electrică, oglindă retrovizoare automată și sistem de infotainment cu ecran de 12.3 inch, cu conectivitate Apple CarPlay și Android Auto.

2020 lexus is i blue 1

Versiunea specială I Blue, va fi bazată pe modelul IS F Sport și va primi în plus grila frontală restilizată, carcase ale oglinzilor de culoare neagră și jante din aliaj de 18 inch. Exteriorul va fi disponibil în nuanțele Azure Blue, Sonic White sau Graphic Black, în timp ce habitaclul va primi elemente decorative pentru volan și panourile ușilor, cusături contrastante pentru tapițerie și sistem de infotainment cu ecran de 10 inch.

 

phone Ionut: 0745088660 /  phone Cristi: 0742100875

 

Auto Rulate Expozitiei nr 2 - Program: L-V: 8-17:30, S: 10-14

Bd-ul. Expozitiei, nr.2 sector 1, Bucuresti, Romania

Log In or Register