Menu

Auto rulate 

   

Ford a dezvăluit Focus Vignale Active X

Producătorul american de automobile a oferit primele imagini și informații oficiale cu noua variantă de echipare a compactei sale.

2020 ford focus active x vignale 1

Focus Vignale Active X va fi o versiune de echipare menită să aducă atât o serie de îmbunătățiri pentru mersul pe teren accidentat, dar și o serie de dotări de top. În comparație cu versiunea standard Focus Active, modelul Vignale dispune de blocuri optice cu tehnologie LED, jante din aliaj de 17 inch și finisaj de culoare neagră pentru acoperiș și carcasele oglinzilor exterioare.

Interiorul va dispune de dotări premium precum scaune Vignale, volanul îmbrăcate în piele, Active Park Assist și head-up display. 

Pe lista propulsoarelor se vor afla două unități EcoBoost în trei cilindri, de 1.0 litri și 125 cp sau 1.5 litri cu 148 cp, dar și dieselul în patru cilindri de 2.0 litri și 148 cp. Focus Vignale Active X va fi disponibil cu transmisii manuale sau automate, în nu vor dispune de sistem de tracțiune integrală.

 

phone Cristi: 0742100875

 

Auto Rulate Expozitiei nr 2 - Program: L-V: 8-17:30, S: 10-14

Bd-ul. Expozitiei, nr.2 sector 1, Bucuresti, Romania

Auto rulate

Autorulate este unul dintre cele mai mari parcuri auto din Bucuresti. Aici veti gasi numai masini rulate ce au avut pana acum doar un singur proprietar.

Istoric cunoscut

Masinile noastre sunt verificate cu atentie inainte de a fi expuse la vanzare, astfel incat sa corespunda din toate punctele de vedere. Istoricul lor este cunoscut, putand fi usor verificat, intrucat sunt insotite de caietul service ce atesta ca reviziile sunt facute la timp, in service autorizat. In plus, oferim o garantie de 12 luni pentru fiecare vehicul cumparat din parcul nostru.

Log In or Register