Menu

Auto rulate 

   

Toyota a dezvăluit noua Corolla

Producătorul japonez de automobile a oferit primele imagini și informații oficiale cu versiunea 2020 a modelului Corolla.

2020 toyota corolla gr sport 1

Noua Corolla va beneficia de două ediții speciale: GR Sport și Trek. Prima versiune va fi disponibilă în variantele de caroserie hatchback și estate și va dispune de blocuri optice cu tehnologie LED, bară de protecție față restilizată, praguri laterale proemimente și difuzor de aer cu design sportiv. Tot la exterior mai întâlnim geamurile cu tentă fumurie și jantele din aliaj de 18 inch, în timp ce habitaclul va dispune de scaune sport și tapițerie personalizată.

2020 toyota corolla trek 1

A doua versiune este realizată împreună cu producătorul american de biciclete Trek pe modelul estate, și se remarcă prin garda la sol înălțată cu 20 mm, farurile cu tehnologie LED, elementele de protecție suplimentară pentru caroserie și jantele din aliaj de 17 inch. Interiorul va fi echipat cu sistem de infotainment cu ecran de șapte inch, design nou pentru tapițerie și elemente decorative din lemn.

Începând de anul viitor, Toyota Corolla va putea fi achiziționată doar cu sisteme de propulsie hibride, formate din motoare termice pe benzină de 1.8 și 2.0 litri, și motoare electrice. Prima variantă va avea un consum de 4.9 litri la suta de kilometri și va accelera de la 0 la 100 km/h în 10.9 secunde, iar sistemul mai puternic va avea un consum de 5.2 litri la suta de kilometri și va prinde suta de kilometri în 7.9 secunde.

phone Ionut: 0745088660 /  phone Cristi: 0742100875

 

Auto Rulate Expozitiei nr 2 - Program: L-V: 8-17:30, S: 10-14

Bd-ul. Expozitiei, nr.2 sector 1, Bucuresti, Romania

Log In or Register