Menu

Auto rulate 

   

Bentley a dezvăluit Mulsanne Extended Wheelbase Limited Edition

Producătorul britanic de automobile a oferit primele imagini și informații oficiale cu ediția limitată a automobilului de lux.

2020 bentley mulsanne extended wheelbase limited edition 1

Bentley Mulsanne Extended Wheelbase Limited Edition va fi produs într-o serie limitată de doar 15 unități, ce vor fi comercializate exclusiv pe piața din China. Acesta va fi disponibil în două culori exterioare: Black Velvet - vopsea de culoare neagră cu tentă roșie, sau Black Onyx - negru cu tentă de albastru.

2020 bentley mulsanne extended wheelbase limited edition 2

Ambele variante vor dispune de o dungă aurie ce se întinde pe toată lungimea caroseriei, grilă frontală cu design unic, steagul Regatului Unit pe stâlpii posteriori și jante din aliaj de 21 inch și 14 spițe.

Interiorul va beneficiază de trei opțiuni de culoare pentru tapițeria din piele: Newmarket Tan, Fireglow și Shortbread. Tapițeria și ornamentul de lemn de pe partea dreaptă a bordului vor integra linia superioară a clădirilor din Londra, iar lista dotărilor interioare va fi completată de ornamentele pentru praguri și luminile de întâmpinare.

2020 bentley mulsanne extended wheelbase limited edition 3

La fel ca versiunea de serie, Mulsanne Extended Wheelbase Limited Edition este propulsat de motorul de 6.75 litri în opt cilindri, ce produce 505 cp și 1020 Nm, suficienți pentru o accelerație de la 0 la 100 km in 5.5 secunde și o viteză de top de 290 km/h.

 

phone Telefon vanzari: 0742100875

 

Auto Rulate Expozitiei nr 2 - Program: L-V: 08:00 - 17:30

Bd-ul. Expozitiei, nr.2 sector 1, Bucuresti, Romania

Auto rulate

Autorulate este unul dintre cele mai mari parcuri auto din Bucuresti. Aici veti gasi numai masini rulate ce au avut pana acum doar un singur proprietar.

Istoric cunoscut

Masinile noastre sunt verificate cu atentie inainte de a fi expuse la vanzare, astfel incat sa corespunda din toate punctele de vedere. Istoricul lor este cunoscut, putand fi usor verificat, intrucat sunt insotite de caietul service ce atesta ca reviziile sunt facute la timp, in service autorizat. In plus, oferim o garantie de 12 luni pentru fiecare vehicul cumparat din parcul nostru.

Log In or Register