Menu

Auto rulate 

   

Mercedes a prezentat editiile SL 2LOOK si SLK CarbonLOOK la Geneva

2014 mercedes 2look carbonlook 1Producătorul din Stuttgart a readus în atenţia publicului două roadstere, SL Roadster (R231) si SLK Roadster (R172), prin introducerea a două ediţii speciale pentru fiecare model.

SLK CarbonLOOK vine echipat cu kit exterior AMG, Glossary Link jante din aliaj uşor cu design în cinci spiţe AMG, în nuanţa gri titan, blocuri optice cu fundal negru, bare de protecţie la rostogolire din aluminiu anodizat, Glossary Link suspensie sport coborâtă cu 10 mm şi sistem de frânare performant, cu discuri perforate pe faţă.

Interiorul beneficiază de tapiţărie în două culori, piele nappa de culoare neagră şi gri titaniu, cu cusături de culoare verde lime iar tetrierele beneficiază de finisaj ce imită Glossary Link fibra de carbon. Tot la interior se regăsesc elementele decorative AMG din fibră de carbon şi covoraşele de velur cu cusături verde lime.

CarbonLOOK oferă scaune încălzite şi sistemul AirScarf ca dotări standard şi este disponibil pentru modelele SLK 200, SLK 250, SLK 350 şi SLK 250 Glossary Link CDI, ediţia adaugând 6 426 de euro la preţul de bază. Pentru SLK 55 AMG, pachetul costă 6 962 şi oferă inserţii negre lucioase pe partea frontală, plafonul vario şi jante din aliaj de 18 inci, cu design în zece spiţe, vopsite în negru mat...vezi mai multe poze pe siteauto.ro

Auto rulate

Autorulate este unul dintre cele mai mari parcuri auto din Bucuresti. Aici veti gasi numai masini rulate ce au avut pana acum doar un singur proprietar.

Istoric cunoscut

Masinile noastre sunt verificate cu atentie inainte de a fi expuse la vanzare, astfel incat sa corespunda din toate punctele de vedere. Istoricul lor este cunoscut, putand fi usor verificat, intrucat sunt insotite de caietul service ce atesta ca reviziile sunt facute la timp, in service autorizat. In plus, oferim o garantie de 12 luni pentru fiecare vehicul cumparat din parcul nostru.

phone Cristi: 0742100875

 

Auto Rulate Expozitiei nr 2 - Program: L-V: 8-17:30, S: 10-14

Bd-ul. Expozitiei, nr.2 sector 1, Bucuresti, Romania

Log In or Register