Menu

Auto rulate 

   

Iata ce pick up comercializeaza Volkswagen in America de Sud

2014 volkswagen saveiro cross 1Modelul din imagini poartă numele de Saveiro Cross şi este comercializat în ţări precum Brazilia încă de anul trecut.  

Saveiro Cross pare o versiune modificată a modelului Polo, însă vorbim despre o maşină bazată pe versiunea facelift a celui mai vândut model din Brazilia, Volkswagen Gol. Volkswagen Gol este dezvoltat pe Glossary Link platforma actualelor modele Polo si Fox, de la care a împrumutat şi motorizările, fiind bineînţeles modificate astfel încât să funcţioneze şi pe benzină şi pe biocombustibil.

Prima generaţie Saveiro Cross a fost lansată în vara anului 2009, cu ampatament mărit cu 152 mm faţă de cel al lui Gol, şi putea fi comandat cu cabină normală sau extinsă. La exterior, noul Saveiro Cross beneficiază de protecţii realizate din plastic rezistent montate pe partea inferioară a caroseriei, Glossary Link jante din aliaj de dimensiuni generoase pe care sunt montate anvelope cu talon mare şi inserţii din aluminiu pentru partea inferioară a barei din faţă şi pentru praguri...citeste tot articolul pe site-ul de stiri auto

phone Telefon vanzari: 0742100875

 

Auto Rulate Expozitiei nr 2 - Program: L-V: 08:00 - 17:30

Bd-ul. Expozitiei, nr.2 sector 1, Bucuresti, Romania

Auto rulate

Autorulate este unul dintre cele mai mari parcuri auto din Bucuresti. Aici veti gasi numai masini rulate ce au avut pana acum doar un singur proprietar.

Istoric cunoscut

Masinile noastre sunt verificate cu atentie inainte de a fi expuse la vanzare, astfel incat sa corespunda din toate punctele de vedere. Istoricul lor este cunoscut, putand fi usor verificat, intrucat sunt insotite de caietul service ce atesta ca reviziile sunt facute la timp, in service autorizat. In plus, oferim o garantie de 12 luni pentru fiecare vehicul cumparat din parcul nostru.

Log In or Register