Menu

Auto rulate 

   

Asa va arata supercar-ul american de 2 000 cai putere

2014 trion supercars nemesis 2Producătorul american Trion Supercars a dezvăluit noi detalii despre maşina de 2 000 cp Nemesis.

Compania cu sediul în California a fost fondată în anul 2012 iar Nemesis va fi primul model produs de aceasta, intrând în competiţie cu supercar-urile din Europa precum Bugatti and Koenigsegg.

La exterior, Nemesis va beneficia de o structură concepută manual, fibră de carbon şi aliaje speciale şi va avea un design conceput cu un singur scop, de a avea un coeficient de aerodinamicitate cât mai scăzut.

Partea din spate va avea un design asemănător celui de pe McLaren P1.

Interiorul va fi echipat cu bord digital şi conectivitate la internet, iar prin intermediul modului Predator se va modifica iluminatul habitaclului, înălţimea suspensiei, sunetul sistemului de Glossary Link evacuare şi limita turaţiilor...citeste tot articolul pe siteauto.ro

phone Telefon vanzari: 0742100875

 

Auto Rulate Expozitiei nr 2 - Program: L-V: 08:00 - 17:30

Bd-ul. Expozitiei, nr.2 sector 1, Bucuresti, Romania

Auto rulate

Autorulate este unul dintre cele mai mari parcuri auto din Bucuresti. Aici veti gasi numai masini rulate ce au avut pana acum doar un singur proprietar.

Istoric cunoscut

Masinile noastre sunt verificate cu atentie inainte de a fi expuse la vanzare, astfel incat sa corespunda din toate punctele de vedere. Istoricul lor este cunoscut, putand fi usor verificat, intrucat sunt insotite de caietul service ce atesta ca reviziile sunt facute la timp, in service autorizat. In plus, oferim o garantie de 12 luni pentru fiecare vehicul cumparat din parcul nostru.

Log In or Register