Menu

Auto rulate 

   

Peugeot a anuntat preturile prentru 308 SW

2014 peugeot 308 sw 1Peugeot 308 SW are un preţ de pornire în Marea Britanie de 20 000 de euro, primele livrări fiind aşteptate în luna iunie.

Preţul de pornire este valabil pentru versiunea Access, versiunea Allure va costa 22 000 euro în timp ce versiunea de top Feline poate costa chiar şi 30 000 de euro.

Design-ul dinamic şi în acelaşi timp elegant nu a afectat deloc dimensiunile noului station wagon, acesta măsurând 4 58 m în lungime şi 1 47 m în înâlţime. Cu o capacitate de încărcare de 610 litri, Peugeot 308 SW oferă un portbagaj mai mare decât cel al principalilor competitori Volkswagen Golf şi Seat Leon estate.

Spaţiul interior generos este dobândit cu ajutorul scaunelor rabatabile printr-o singură mişcare chiar din interiorul portbagajului, oferind o podea perfect plană.

Noul Peugeot 308 SW este construit pe Glossary Link platforma modulara eficientă, EMP2, ce oferă greutate scăzută şi dinamică sporită. Faţă de modelul precedent, noul 308 SW este mai uşor cu 140 kg rezultând o ţinută de drum mai bună şi un consum de combstibil mai mic faţă de modelele concurente...citeste tot articolul pe site-ul de stiri auto

phone Telefon vanzari: 0742100875

 

Auto Rulate Expozitiei nr 2 - Program: L-V: 08:00 - 17:30

Bd-ul. Expozitiei, nr.2 sector 1, Bucuresti, Romania

Auto rulate

Autorulate este unul dintre cele mai mari parcuri auto din Bucuresti. Aici veti gasi numai masini rulate ce au avut pana acum doar un singur proprietar.

Istoric cunoscut

Masinile noastre sunt verificate cu atentie inainte de a fi expuse la vanzare, astfel incat sa corespunda din toate punctele de vedere. Istoricul lor este cunoscut, putand fi usor verificat, intrucat sunt insotite de caietul service ce atesta ca reviziile sunt facute la timp, in service autorizat. In plus, oferim o garantie de 12 luni pentru fiecare vehicul cumparat din parcul nostru.

Log In or Register