Menu

Auto rulate 

   

Ram 2500 Power Wagon editia Superman scos la licitatie in scopuri caritabile

2013 Ram 2500 Power Wagon superman 1Un model special din gama Ram 2500 Power Wagon, personalizat sub tema Superman, a fost scos la licitaţie, scopul fiind sprijinirea programului L.A. Family Housing.

Evenimentul de caritate susţine familiile care au probleme financiare iar anul acesta ar putea primi o donaţie de aproximativ 81 235 de Euro, preţ la care este evaluat Superman Ram 2500 Power Wagon.

Dezvăluită anul trecut, camioneta personalizată a fost realizata de Ram în parteneriat cu Warner Bros, cu ocazia lansării filmului Man of Steel.

Modelul special este dotat cu un acoperis negru lucios, vopsea în nuanţele roşu şi albastru, embleme Superman pe ambele părţi ale caroseriei, grilă de culoare roşie şi jante din aluminiu de 17 inci, pe care sunt montate anvelope off-road...vezi mai multe poze pe siteauto.ro

phone Telefon vanzari: 0742100875

 

Auto Rulate Expozitiei nr 2 - Program: L-V: 08:00 - 17:30

Bd-ul. Expozitiei, nr.2 sector 1, Bucuresti, Romania

Auto rulate

Autorulate este unul dintre cele mai mari parcuri auto din Bucuresti. Aici veti gasi numai masini rulate ce au avut pana acum doar un singur proprietar.

Istoric cunoscut

Masinile noastre sunt verificate cu atentie inainte de a fi expuse la vanzare, astfel incat sa corespunda din toate punctele de vedere. Istoricul lor este cunoscut, putand fi usor verificat, intrucat sunt insotite de caietul service ce atesta ca reviziile sunt facute la timp, in service autorizat. In plus, oferim o garantie de 12 luni pentru fiecare vehicul cumparat din parcul nostru.

Log In or Register