Menu

Auto rulate 

   

Noua generatie Mazda CX-9 va fi gata in 2016

2013 mazda cx 9Mazda va lansa următoarea generaţie a crossoverului CX-9 peste aproximativ doi ani şi va renunţa la motorizarea V6 în favoarea unui motor în patru cilindri.

Directorul departamentului global de vânzări şi marketing, Masahiro Moro, a declarat că noul CX-9 va fi, cel mai probabil, dotat cu un motor turbo în patru cilindri. Mazda va renunţa la motorul V6 în urma parteneriatului încheiat cu Ford şi a trendului global de downsizing.

Firma niponă a renunţat la producţia motoarelor V6 la sfârşitul anilor '90, actualul CX-9 utilizând un motor în şase cilindri marca Ford. Masahiro Moro nu a exclus lansarea unei versiuni diesel, însă tinând cont că piaţa cheie pentru crossoverul japonez o prezentintă Statele Unite, un propulsor pe motorină ar putea fi o alegere riscantă. Cu toate acestea, principalii competitori, Kia Sorento şi Hyundai Santa Fe, au în gama lor modele diesel, ceea ce ar putea schimba strategia pentru noul CX-9, strategie care nu include nici măcar o versiune hibridă...citeste tot articolul pe site-ul de stiri auto

phone Telefon vanzari: 0742100875

 

Auto Rulate Expozitiei nr 2 - Program: L-V: 08:00 - 17:30

Bd-ul. Expozitiei, nr.2 sector 1, Bucuresti, Romania

Auto rulate

Autorulate este unul dintre cele mai mari parcuri auto din Bucuresti. Aici veti gasi numai masini rulate ce au avut pana acum doar un singur proprietar.

Istoric cunoscut

Masinile noastre sunt verificate cu atentie inainte de a fi expuse la vanzare, astfel incat sa corespunda din toate punctele de vedere. Istoricul lor este cunoscut, putand fi usor verificat, intrucat sunt insotite de caietul service ce atesta ca reviziile sunt facute la timp, in service autorizat. In plus, oferim o garantie de 12 luni pentru fiecare vehicul cumparat din parcul nostru.

Log In or Register