Menu

Auto rulate 

   

Porsche vrea sa lanseze Cayenne coupe in cinci usi

Porsche Cayenne sportProducătorul cu sediul în Stuttgart vrea să intre pe piaţa crossover-elor în cinci uşi cu aspect de coupe, segment lansat de BMW X6 şi urmat de Range Rover Sport şi Mercedes-Benz MLC.

Dacă va ajunge la faza de producţie, Cayenne Coupe va fi construit pe noua platformă MLB Evo dezvoltată de grupul Volkswagen, platformă pe care va fi bazat şi noul Audi Q7, următoarea generaţie Cayenne, noul Touareg, precum şi primele SUV-uri Bentley şi Lamborghini.

Noua versiune Cayenne va avea o Glossary Link caroserie de tip liftback, cu o gardă la sol joasă, însă, cel mai probabil, va fi dotată cu aceleaşi motorizări pe benzină şi motorină ca varianta standard a SUV-ului premium, precum şi cu un sistem de propulsie hibrid. Alte diferenţe între versiunea standard şi cea coupe vor consta în linia mai joasă şi curbată a plafonului, geamuri şi lunetă mai înguste şi un centru de greutate mai jos pentru o Glossary Link manevrabilitate mai bună...citeste tot articolul pe siteauto.ro

phone Telefon vanzari: 0742100875

 

Auto Rulate Expozitiei nr 2 - Program: L-V: 08:00 - 17:30

Bd-ul. Expozitiei, nr.2 sector 1, Bucuresti, Romania

Auto rulate

Autorulate este unul dintre cele mai mari parcuri auto din Bucuresti. Aici veti gasi numai masini rulate ce au avut pana acum doar un singur proprietar.

Istoric cunoscut

Masinile noastre sunt verificate cu atentie inainte de a fi expuse la vanzare, astfel incat sa corespunda din toate punctele de vedere. Istoricul lor este cunoscut, putand fi usor verificat, intrucat sunt insotite de caietul service ce atesta ca reviziile sunt facute la timp, in service autorizat. In plus, oferim o garantie de 12 luni pentru fiecare vehicul cumparat din parcul nostru.

Log In or Register