Menu

Auto rulate 

   

Renault lanseaza o editie speciala Captur impreuna cu Helly Hansen

2014 renault captur helly hansen 1Helly Hansen şi Renault vor lansa o ediţie spcială a crossover-ului Captur, ediţie ce va fi disponibilă în Europa începând de luna viitoare.

La exterior, noul Captur poate fi vopsit în roşu, în timp ce acoperişul poate fi finisat în negru sau în culoarea fildeşului. Captur Helly Hansen poate fi personalizat şi în alte scheme de culori cum ar fi Negru Etoile şi acoperiş în nuanţa fildeşului, Gri Cassiopee cu acoperiş negru sau Glossary Link caroserie la culoarea fildeşului şi acoperiş negru.

Aspectul exterior este completat de jantele din aliaj de 17 inci cu finisaj negru şi design special şi de placuţele pentru praguri, personalizate.

Interiorul ediţiei speciale beneficiază de tapiţărie din piele şi material textil, aer condiţionat Glossary Link climatronic, oglinzi electrice, scaune faţă încălzite şi de sistemul multimedia R-Link...citeste tot articolul pe site-ul de stiri auto

phone Telefon vanzari: 0742100875

 

Auto Rulate Expozitiei nr 2 - Program: L-V: 08:00 - 17:30

Bd-ul. Expozitiei, nr.2 sector 1, Bucuresti, Romania

Auto rulate

Autorulate este unul dintre cele mai mari parcuri auto din Bucuresti. Aici veti gasi numai masini rulate ce au avut pana acum doar un singur proprietar.

Istoric cunoscut

Masinile noastre sunt verificate cu atentie inainte de a fi expuse la vanzare, astfel incat sa corespunda din toate punctele de vedere. Istoricul lor este cunoscut, putand fi usor verificat, intrucat sunt insotite de caietul service ce atesta ca reviziile sunt facute la timp, in service autorizat. In plus, oferim o garantie de 12 luni pentru fiecare vehicul cumparat din parcul nostru.

Log In or Register