Menu

Auto rulate 

   

Lamborghini Urus ar putea fi primul model cu motor turbo din istoria constructor italian

2018 lamborghini urus 2Lamborghini ar putea renunţa la motoarele V10 şi V12 aspirate natural în favoarea unui V8 turbo.

Urus ar putea avea sub capotă un motor supraalimentat ca urmare a normelor de poluare tot mai drastice impuse de Uniunea Europeană. Directorul general al Lamborghini, Stephan Winkelmann, a precizat că noul SUV ar putea fi propulsat de o unitate turbo, ce asigură performanţe sportive la un consum mic de combustibil.

Nu s-a stabilit cu exactitate ce motor va propulsa SUV-ul de la Lamborghini, însă una din variante ar fi V8-ul de 4.0 litri twin turbo, de la Audi, utilizat în prezent pentru modelele RS6 şi RS7. Versiunea actuală a V8-ului dezvoltă 552 cp, însă este foarte posibil ca până în 2017 puterea propulsorului să urce până la 600 de cai sau chiar mai mult...citeste tot articolul pe siteauto.ro

phone Telefon vanzari: 0742100875

 

Auto Rulate Expozitiei nr 2 - Program: L-V: 08:00 - 17:30

Bd-ul. Expozitiei, nr.2 sector 1, Bucuresti, Romania

Auto rulate

Autorulate este unul dintre cele mai mari parcuri auto din Bucuresti. Aici veti gasi numai masini rulate ce au avut pana acum doar un singur proprietar.

Istoric cunoscut

Masinile noastre sunt verificate cu atentie inainte de a fi expuse la vanzare, astfel incat sa corespunda din toate punctele de vedere. Istoricul lor este cunoscut, putand fi usor verificat, intrucat sunt insotite de caietul service ce atesta ca reviziile sunt facute la timp, in service autorizat. In plus, oferim o garantie de 12 luni pentru fiecare vehicul cumparat din parcul nostru.

Log In or Register