Menu

Auto rulate 

   

Rezvani Motors a dezvaluit noul Beast

2014 rezvani motors beast 1Producătorul american de automobile a dezvăluit noul supercar bazat pe Ariel Atom.

Realizat de către Samir Sadikhov, designer-ul auto care a contribuit la dezvoltarea conceptelor Aston Martin DBC şi Ferrari Xerzi, Beast este bazat pe Glossary Link platforma tehnică realizată de producătorul britanic Ariel Motor pentru modelul Atom.

Noul model de la Rezvani Motors are un design exterior aerodinamic, cu panouri angulare pe partea din spate, şi va putea fi dotat cu parbriz detaşabil, bare de protecţie interioare şi jante RS05 PUR pe care sunt montate anvelope de 235/35/19 pe faţă şi 295/30/19 pe spate. Caroseria este realizată din fibră de carbon, oferind o greutate totală de doar 666 kg.

Beast este construit pe şasiul modelului Atom de la care a preluat şi motoarele marca Honda, cel de 315 cp şi cel de 500 cp. Best 300 este propulsat de motorul de 2.0 litri, ce asigură o acceleraţie de la 0 la 100 km/h în în 2.9 secunde, în timp ce Beast 500 este dotat cu motorul de 2.4 litri ce atinge suta de kilometri în doar 2.7 secunde...vezi mai multe poze pe site-ul de stiri auto

phone Telefon vanzari: 0742100875

 

Auto Rulate Expozitiei nr 2 - Program: L-V: 08:00 - 17:30

Bd-ul. Expozitiei, nr.2 sector 1, Bucuresti, Romania

Auto rulate

Autorulate este unul dintre cele mai mari parcuri auto din Bucuresti. Aici veti gasi numai masini rulate ce au avut pana acum doar un singur proprietar.

Istoric cunoscut

Masinile noastre sunt verificate cu atentie inainte de a fi expuse la vanzare, astfel incat sa corespunda din toate punctele de vedere. Istoricul lor este cunoscut, putand fi usor verificat, intrucat sunt insotite de caietul service ce atesta ca reviziile sunt facute la timp, in service autorizat. In plus, oferim o garantie de 12 luni pentru fiecare vehicul cumparat din parcul nostru.

Log In or Register