Menu

Auto rulate 

   

Au aparut noi informatii referitoare la Audi A4

2015 Audi A4 fataInformaţii referitoare la noua generaţie a lui A4, disponibilă începând de anul viitor, au fost lansate în presa germană.

Sedanul german va avea dimensiuni asemănătoare cu cele ale actualei generaţii, şi va beneficia, de asemenea, de versiuni coupe, convertible, Sportback şi Allroad.

Noul A4, ce mai poartă denumirea B9, va deveni primul model cu structură monococă din oţel construit pe Glossary Link platforma MLB (modular longitudinal arhitecture) ce dispune de o serie de componente ce reduc greutatea cum ar fi panorile de aliminiu. Se prevede astfel o scădere în greutate cu până la 100 de kilograme pentru modelul de bază ce va cântări 1,3 tone.

Design-ul va fi conceput sub atenta supraveghere a directorul departamentului de design Audi, Wolfgang Egger, şi la dezvăluire Audi A4 va beneficia de elemente de design ce vor capta atenţia cum ar fi o grilă cu un singur cadru cu efect 3D, faruri cu formă trapezoidală şi tehnologie LED, bare de protecţie mai proeminente iar liniile caroseriei vor fi puternic conturate.

Dimensiunile vor ramâne apropiate de cele ale modelului curent doar capacitatea portbagajului va creşte la 490 de litri, spaţiu ce ar putea fi compromis în cazul modelelor hibride...citeste tot articolul pe siteauto.ro

phone Telefon vanzari: 0742100875

 

Auto Rulate Expozitiei nr 2 - Program: L-V: 08:00 - 17:30

Bd-ul. Expozitiei, nr.2 sector 1, Bucuresti, Romania

Auto rulate

Autorulate este unul dintre cele mai mari parcuri auto din Bucuresti. Aici veti gasi numai masini rulate ce au avut pana acum doar un singur proprietar.

Istoric cunoscut

Masinile noastre sunt verificate cu atentie inainte de a fi expuse la vanzare, astfel incat sa corespunda din toate punctele de vedere. Istoricul lor este cunoscut, putand fi usor verificat, intrucat sunt insotite de caietul service ce atesta ca reviziile sunt facute la timp, in service autorizat. In plus, oferim o garantie de 12 luni pentru fiecare vehicul cumparat din parcul nostru.

Log In or Register